Monelle kuntosali on paikka löytää seksikumppani, kun taas osa hoitaa hommat jo kuntosalilla.

Salitreenin suosio on noussut, mikä on johtanut myös siihen, että kuntosalilta voi löytää myös seksikumppanin. Näin käy ilmi brittikyselystä, jonka mukaan puolet aikuisista on käyttänyt kuntosalia paikkana seksikumppanin löytämiseen.

Osa ei siirry edes kuntosalin tiloista pois käydäkseen tuumasta toimeen. Kyselyn mukaan 25 prosenttia paljasti harrastaneensa seksiä kuntosalilla ainakin kerran edellisten 12 kuukauden aikana.

20 prosenttia salitreenaajista on päätynyt sänkyyn oman personal trainerinsa kanssa. Tämän lisäksi 70 prosenttia naisista on myöntänyt fantasioivansa omasta personal trainerista harrastaessan seksiä.

Salille mennään myös optimistisena siitä, että sieltä voisi saada jotain ”sutinaa”; kymmenen prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi pitävänsä kondomeja salilaukussaan. 66 prosentille taas ajatus seksin harrastamisesta kuntosalilla antoi lisää virtaa treeniin.

Vaikka kuntosalin laitteiden käytön päätarkoitus ei ole jonkun toisen ihmisen mielenkiinnon herättäminen, käyttävät monet niitä juuri siihen tarkoitukseen. Esimerkiksi naisista 45 prosenttia suosii cross traineria tuodakseen itseään esille.

Salilla käyminen innostaa myös deittisovellusten käyttämiseen, sillä kyselyn mukaan 82 prosenttia vastaajista käytti sovelluksia salilla. Kyselyn teetti alusvaatteisiin ja seksileluihin erikoistunut yritys Ann Summers ja siihen vastasi 2 000 aikuista.

Lähde: The Independent