Horoskooppi ennustaa ja kertoo muita mielenkiintoisia asioita esimerkiksi meidän luonteestamme ja ominaisuuksistamme. Siksi ei ole ihme, että niin moni Nainen.comin horoskooppiin liittyvä uutinen on ollut suosittu.

Lue tästä alta, mitä horoskoopit ovat ja millaisia horoskooppeihin liittyviä uutisia on tarjolla. Saat tietää samalla myös, miten Nainen.com on ottanut uutisissaan huomioon juuri sinun horoskooppimerkkisi. Horoskooppi voi antaa mielenkiintoisia tietoja myös elämässäsi olevista ihmisistä, joiden horoskoopit ovat sinulle selvillä.

Vuonna 2021 parisuhdehoroskooppi oli suosittu uutisaihe. On mielenkiintoista nähdä, millaiset horoskooppiaiheet tulevat olemaan suosittuja vuonna 2022!

Horoskooppiteemat – päivä-, viikko- ja vuosihoroskoopit

Horoskooppi kertoo meille mielenkiintoisia asioita, jotka voivat liittyä esimerkiksi tulevaan päivään (päivähoroskooppi), viikkoon (viikkohoroskooppi) tai jopa kokonaiseen vuoteen (vuosihoroskooppi). Muun muassa Iltasanomien horoskooppi kertoo tällaisista aikaan liittyvistä horoskooppiasioista. Myös Me Naiset -horoskooppi ja Seiskan horoskooppi voivat liittyä tiettyyn ajankohtaan.

Nainen.com ei julkaise tällä hetkellä horoskooppeja, jotka liittyvät lyhyeen ajanjaksoon, esimerkiksi päivään tai viikkoon, perustuviin ennusteisiin. Sivuston uutiset eivät liity yleensä lainkaan aikamääreisiin perustuviin horoskooppeihin. Mutta ehkäpä sellaisiakin on vielä tulossa, kun vuosi 2022 tästä etenee.

Päivähoroskooppi voi auttaa selvittämään, miten naisen kannattaisi suhtautua tulevaan päivään. Viikkohoroskoopin ennustamiin asioihin pitää jo suhtautua kunnolla, koska se voi sisältää sekä arkeen että viikonlopun viettoon liittyviä ennusteita. Vuosihoroskooppi kertoo toivottavasti hyvistä asioista, koska kokonainen vuosi on mukavan pitkä aika viettää itselle suotuisissa merkeissä.

Ehkä tiedät jo jotain, mitä tämä vuosi 2022 tuo tullessaan? Saitko tiedon horoskooppiisi liittyvän ennusteen kautta?

Horoskooppiuutiset – tämän kaiken voit saada itsestäsi ja hänestä selville

Tiedät jo varmasti, että horoskooppi liittyy kuukauteen, jossa on syntynyt. Tarkalleen ottaen se liittyy siihen vuoden päivään, jolloin synnytään. Jos mietit jonkun toisen horoskooppimerkkiä, selvitä minä päivänä hän on syntynyt.

Katso sen jälkeen, mihin näistä alla olevista ajanjaksoista se osuu, ja hänen horoskooppinsa on selvitetty. Se voi kertoa sinulle hänestä paljon mielenkiintoisia asioita, joiden avulla ymmärrät häntä ehkä paremmin. Voit esimerkiksi selvittää, millainen yhteensopivuus sinulla on, horoskooppienne mukaan, ihastuksesi kanssa.

OINAS 21.3.–19.4.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

KAKSOSET 21.5.–20.6.

RAPU 21.6.–22.7.

LEIJONA 23.7.–22.8.

NEITSYT 23.8.–22.9.

VAAKA 23.9.–23.10.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

KAURIS 22.12.–19.1.

VESIMIES 20.1.–19.2.

KALAT 20.2.–20.3.

Horoskooppimerkkisi voi kertoa sinulle muutakin kuin elämääsi liittyviä ennusteita. Horoskooppiin liittyvien mielenkiintoisten tietojen ei tarvitse liittyä aina aikaan tai johonkin ajankohtaan, vaan ne voivat olla jotain, joka kertoo luonteesta (luonnehoroskooppi), seksielämästä (seksihoroskooppi), rakkaudesta (rakkaushoroskooppi) tai vaikka siitä, millaisista lahjoista pidetään. Varsinkin sellaiset uutiset ovat Nainen.comin ominaisalaa.

Jos mietit esimerkiksi, kenen kanssa Jousimies sopii yhteen, lue tämä aiempi uutinen, ja saat jo hyvän vastauksen. Sen mukaan Jousimies esimerkiksi rakastaa hassutella ja nauraa makuuhuoneessa. Sama uutinen kertoo myös muiden horoskooppimerkkien seksikkäistä ominaisuuksista. Niiden avulla voit selvittää, mikä horoskooppi sopii sinulle parhaiten.

Voit oppia myös itsestäsi paljon, kun luet horoskooppisi luonteeseen liittyviä uutisia. Oletko esimerkiksi varma, kuinka puheliaana sinua pidetään? Se selviää ehkä, kun käyt lukemassa tämän uutisen. Sekin selviää viimeistään vuoden lopussa, kuinka uudenvuodenlupauksesi onnistuivat. Tämä uutinen voi kertoa sen sinulle heti.

Uudet horoskooppiaiheet 2022

Nainen.com tulee julkaisemaan myös vuoden 2022 aikana monia horoskooppiisi liittyviä uutisia.

Parisuhdehoroskooppi 2021 -uutisaiheet olivat suosittuja, joten tulet taatusti lukemaan esimerkiksi mitä rakkauselämääsi kuuluu vuonna 2022.

Vuonna 2021 suosittuja Nainen.comin horoskooppiuutisia olivat:

Usein kysyttyjä horoskooppeihin liittyviä kysymyksiä – FAQ
Missä kuussa horoskoopit ovat syntyneet?
Kenen kanssa Jousimies sopii yhteen?
Miten horoskoopit määräytyvät?
Mikä horoskooppi sopii minulle?

Lue myös nämä