Horoskooppimerkkisi kertoo paljon luonteestasi, mutta se kertoo myös, mikä sinussa on seksikkäintä.Kaikki naiset ovat omalla tavallaan seksikkäitä, mutta nyt horoskooppimerkkisi annetaan kertoa, mikä on kaikkein seksikkäin piirteesti muiden silmissä. Mikä on sinun horoskooppisi?

Oinas
Olet todella itsenäinen, mikä on muiden mielestä seksikästä. Olet vahva persoona ja sinulla on seksikkään rohkea asenne. Tämä välittyy myös sänkypuuhiin, sillä vahva persoonallisuutesi tekee sinusta myös sängyssä henkilön, joka tietää, mitä haluaa.


Härkä
Olet vaivattoman itsevarma ja sinussa on sisäistä, hiljaista voimaa, joka tekee sinusta muiden mielestä vetovoimaisen, ja olet helposti huomion keskipisteenä. Herätät helposti muiden romanttisen kiinnostuksen, vaikket edes tekisi sen eteen mitään. Itsevarmuutesi ansiosta et myöskään tunne rajoitteita makuukamarin puolella.


Kaksoset
Sinun huomiosi saavuttamiseksi pitää tehdä olan takaa töitä, sillä tiedät, miten olla vaikeasti saavutettava! Nautit pienestä kissa ja hiiri -leikistä ja odottaminen takaa varmasti kuumat sessiot sinun ja romanttisen kumppanisi välille, kun lopulta pääsette asiaan. Olet muiden mielestä seksikäs, sillä et koskaan kerjää kenenkään huomiota ja todellakin tiedät oman arvosi.


Rapu
Olet huoleton ja vapaa sielu, ja samalla todella arvaamaton. Sinun tekemisiäsi ei kukaan voi ennustaa, mikä tekee sinusta kiinnostavan. Samalla tämä ominaisuus myös tekee sinusta spontaanin sängyssä. Vau, mikä pakkaus!


Leijona
Rakastat läheisyyttä ja tunnepitoisia suhteita. Sekä suhteiden, että kumppaneittesi tulee olla mieleenpainuvia ja spesiaaleja, muuten et ole kiinnostunut. Rakastat riitojen jälkeistä sovintoa ja sitä, että se tekee teidät entistä läheisemmiksi. Samalla nautit myös riitojen aiheuttamasta draamasta. Olet dramaattinen ja tunteikas, ja se kiehtoo ihmisiä.


Neitsyt
Sinulla on loistava mielikuvitus. Saatat vaikuttaa alkuun ujolta, mutta kun sinuun tutustuu paremmin, näytät, että sinulla on paljon upeita ideoita ja mielenkiintoisia ajatuksia, joita paljastat vasta, kun tunnet jonkun paremmin. Sinuun tutustumisesi todella kannattaa!


Vaaka
Saatat olla upea ilmestys myös ulkoisesti, mutta eritysesti luonteesi on täynnä vetovoimaa! Kun puhut, houkuttelee se muita ja saa heidät kokonaan sinun pauloihisi. Olet todella muistettava henkilö, ja kumppanisi muistavat sinut vielä pitkään suhteiden loputtuakin.


Skorpioni
Seksikkäintä sinussa on mysteerisyyden tuntu, josta muut eivät saa tarpeekseen. Olet ajoittain myös melko villi, mikä tekee sinut kiinnostavaksi deittailemiesi ihmisten silmissä. Haluat kokeilla kaikkea ainakin kerran, mikä takaa muun muassa sen, että sinulla on aina intensiivisiä ja todella erikoisia asentoja hihassasi, kun siirrytte makuuhuoneen puolelle.


Jousimies
Olet jännittävä kumppani, sillä sinulla on aina positiivista energiaa ja halu kokeilla uusia asioita. Rakastat hassutella ja nauraa makuuhuoneessa ja haluat kokeilla sängyssä uusia leluja ja asentoja, jotta asiat pysyvät mielenkiintoisina. Sinun kanssasi ei ole koskaan tylsää hetkeä!


Kauris
Sinä et jaksa ylimääräistä kiertelyä tai kaartelua ja haluat puhua asioista niin kuin ne ovat. Suorapuheisuus ja avoimuus tekevät sinusta vetovoimaisen niin työpaikalla kuin makuuhuoneessakin. Sinä et tarvitse makuuhuoneeseen mitään ylimääräistä rekvisiittaa, te kaksi sellaisenaan riitätte mainiosti. Sinä jätät seksikkäät hepeneet ja roolileikit mielellään muille, ja menet itse mieluummin suoraan asiaan. Tätä miehet rakastavat sinussa!


Vesimies
Olet utelias luonne ja kyseenalaistat asioita, sillä haluat aina nähdä asioita uudesta näkökulmasta. Tämä tekee sinusta muiden mielestä todella kiinnostavan persoonan, jonka kanssa voi käydä upeita keskusteluja. Olet myös virkistävän rehellinen ja suorapuheinen, mikä takaa intensiivisiä hetkiä makuuhuoneessa, sillä sinä et epäröi kertoa, mitä haluat.


Kalat
Sinun kanssasi on helppo olla, sillä olet joustava ja mutkaton luonne, joka näkee kaikissa sioissa niiden parhaat puolet. Rakastat pitää hauskaa ja olla luova, mikä tekee sinusta todella vetovoimaisen pakkauksen makuuhuoneessa!

Mikä on sinun horoskooppisi ja pitääkö kuvaus mielestäsi paikkansa?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Bolde