Toiset pitävät siitä jännityksestä, joita deittailu saa aikaan. Toisille tuo taas ei ole mieluisaa, joten heille sopisi hyvin, jos treffailuvaihe jätettäisiin kokonaan välistä ja hypättäisiin suoraan vakavaan suhteeseen.

Oletko selkeästi jompaakumpaa näistä tyypeistä? Kannattaa katsoa tästä alta, käykö se yhteen myös horoskooppimerkkisi kanssa. On neljä merkkiä, jotka rakastavat deittailua ja ne esitellään ensin. Kaksi horoskooppimerkeistä ovat selkeimmin sellaisia, jotka voisivat mielellään siirtyä suoraan vakavaan suhteeseen ja ne esitellään lopuksi.

Nämä merkit rakastavat deittailemista

1. Jousimies

Jousimiehet ovat flirttailijoita. He rakastavat käydä treffeillä ja syödä samalla hyvin. Mutta he eivät malta kovin helposti asettua aloilleen, jotta saisivat kokea treffailuvaiheen yhä uudelleen. Siksi monilla jousimiehillä tuntuu aina olevan kumppanin etsintä mielessä.

2. Kaksoset

Luontaisen älynsä ja karismansa ansiosta kaksoset voivat hurmata kenet tahansa. Juorut, mielipiteet ja teoriat eivät lopu heiltä koskaan kesken. Heiden seurassaan saa nauraa, vaikka koko yön. He etsivät suhteita, jotka auttavat heitä kasvamaan sekä laajentamaan omaa tietämystään. Ennen kuin he haluavat asettua, haluavat he kokeilla monenlaisia suhteita.

3. Vaaka

Vaaoista sanotaan usein, että he ihastuvat helposti. He ovat tasapainoisia ja etsivät myös sitä suhteelta, jota ei löydy ihan helposti. Siksi he kokeilevat lähes kaikenlaista ja he suostuvat treffeille oikeastaan kaikkein kanssa, jotka sitä pyytävät. He ovat luonteeltaan nokkelia ja viehättäviä eikä heidän kanssaan ole koskaan tylsää.

4. Oinas

Oinaat ovat iloisia, kärsivällisiä ja uteliaita. He eivät epäröi kysyä treffeillä paljon kysymyksiä. He saavat kaikista ujoimmatkin kertomaan elämäntarinansa. He etsivät kumppania, joka saa heidät vähän rauhoittumaan. Sellaisen etsintä ei ole helppoa, joten he käyvät ennen asettumista monilla treffeillä.

Nämä merkit voisivat jättää välistä koko deittailuvaiheen

1. Härkä

Itsepäiset härät suuttuvat helposti ja sen kohteena on usein ihminen, joka ei edes ansaitse sitä. He ovat myös erittäin innokkaita aloittamaan suhteen heti, joten he suostuvat ottamaan kumppanikseen myös sellaisen, jota he eivät tunne kunnolla.

2. Rapu

Rapu haluaisi ohittaa sen vaiheen, joka tulee ennen sitä, kun sovitaan naimisiinmenosta. He arvostavat mukavuutta ja johdonmukaisuutta. Siksi he haluaisivat rakastua nopeasti eivätkä pidä siitä, että joutuvat yrittämään sitä uusien ihmisen kanssa. Ehkä he rakastuvat helposti tuttavapiiristä löytyvään ihmiseen?

Lähde: Purewow