Vuosi vaihtuu pian, ja moni tekeekin lupauksia uudelle vuodelle.

Moni ehtii rikkomaan lupauksensa jo ennen kuin edes vuoden 2022 tammikuun ensimmäinen viikko on ohi. Mitä jos horoskooppimerkillä olisi jotain tekemistä sen kanssa, miten käy? Alla on kaksi horoskooppimerkkiä, jotka pitävät aina kiinni uudenvuodenlupauksestaan ​​ja yksi, jonka ei kannattaisi edes vaivautua tekemään niitä.

1. Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauris on kova tekemään suunnitelmia, jotka voivat koskea jopa viittä seuraavaa vuotta. Uusi vuosi on kauriille aina mahdollisuus jatkaa saavutuksissa edistymistä. Kaikki ei tietysti mene aina niin kuin haluaa, mutta kauris on ahkera, joten moni asia tulee onnistumaan. Pienet esteet eivät kaurista haittaa, koska silloin pitää vain löytää uusia keinoja selvitä.

2. Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyt on perfektionisti, joten siinä on jo yksi syy, miksi neitsyen uudenvuodenlupaukset tulevat onnistumaan. Kun kauris tekee ylitöitä halutessaan ostaa jotain kallista, johon ei ole heti varaa, neitsyt sen sijaan pienentää menojaan ja aloittaa säästämisen jo hyvissä ajoin. Neitsyt on käytännöllinen ja erittäin lahjakas monissa asioissa, joten tuo edellinen ei tarkoita sitä, että neitsyt ei olisi ahkera työntekijä.  

Tämän merkin ei kannata edes vaivautua tekemään uudenvuodenlupauksia

Kaksoset (21. toukokuuta -20. kesäkuuta)

Jo yksinkertaisten suunnitelmien tekeminen on kaksosten kanssa vaikeaa. Kaksoset eivät osaa päättää mitä haluavat. Uudenvuodensuunnitelma on heille sama kuin yrittäisi mahduttaa neliönmallista palikkaa ympyränmalliseen koloon, joka ei tulisi onnistumaan. Vaikka he haluaisivat aloittaa vuoden syömällä terveellisesti ja kuntoilemalla, lopulta ajatuskin niistä kuulostaa heille liian vaikealta. Kaksosten on parempi mennä vain virran mukana ja hioa suunnitelmiaan sen mukaan, kun jotain tapahtuu. Tehtävälistojen laatimiset heidän on parasta jättää kauriille tai neitsyelle.

Oliko näistä jokin sinun tähtimerkkisi ja kuulosti tutulta?

Lähde: Purewow