Joulukuu lähestyy, joten joululahjojen hankinan voi jo aloittaa. Se voi viedä paljon aikaa eikä se yleensä käy kovin helposti.

Nyt kuitenkin tulet saamaan paljon helpotusta lahjojen hankintaan, jos otat niiden hankinnassa huomioon lahjansaajan horoskooppimerkin. Näistä vinkeistä on apua toki myös muulloinkin, kun ennen joulua. Ne käyvät myös esimerkiksi syntymäpäivälahjojen valintaan. Kun ostat lahjoja horoskoopin perusteella, voit ottaa huomioon nämä alla olevat mieltymykset ja hankkia jotain, jota lahjansaaja todellakin rakastaa.

Parhaat lahjat kullekin tähtimerkille

Parhaat lahjat Oinaalle

Oinaat ovat kilpailunhaluisia seikkailijoita. He haluavat voittaa ja tekevät siksi aina parhaansa sen toteutumiseksi. Jos haluat ilahduttaa Oinasta, anna hänelle lahjaksi tyylikäs töihin sopiva pusero tai jotain kotitoimistoon sopivia tarvikkeita, jos hän tekee tällä hetkellä kotona etätöitä. Myös Fitness-aiheinen lahja sopii Oinaalle.  

Parhaat lahjat Härälle

Härät ovat aistillisia ja arvostavat maalaistunnelmaa. Siksi Härälle voi ostaa lahjaksi jotain puutarhaaliittyvää, vaikka hän asuisi kaupungissa. Kauneutta rakastaville Härille voi ostaa myös hajuvettä tai jotain pehmeää esimerkiksi upean kylpytakin.

Parhaat lahjat Kaksosille

Kaksoset ovia kovia kommunikoimaan, joten heille sopii lahjaksi hyvin jotkin kommunikointivälineet, kuten kynät ja paperit. He pitävät myös lukemisesta, joten heille sopii hyvin lahjaksi myös kirjat. Matkustaminen on myös heidän mieleensä, jolloin hyvä lahja voisi liittyä myös ympäröivään maailmaan tutustumiseen.

Parhaat lahjat Ravulle

Ravun koti on siellä missä sydän on. He rakastava ruuanlaittoa, joten lahja voisi liittyä jotenkin siihen. Rapu on myös erittäin perhekeskinen, jolloin hänelle hyvä lahja voisi olla myös valokuva-albumi tai jopa DNA-testauspakkaus, jonka perusteella hän saisi tietää omista juuristaan.

Parhaat lahjat Leijonalle

Huomiota rakastavat Leijonat pitävät pukeutumisesta ja siitä, että heidän ulkoasuaan arvostellaan. Leijonalle sopiva lahja voisi silloin olla esimerkiksi jokin hänen suosikkisuunnittelijansa vaate, pullo samppanjaa tai jotain kauneustuotteita.

Parhaat lahjat Neitsyelle

Neitsyt pitää kaikesta luonnollisesta. Neitsyt voisi silloin arvostaa luonnonmukaisia ja puhtaita kauneustuotteita tai jotain toimintaa, jota hän voisi tehdä käsillään, joka voisi olla esimerkiksi kokkauskurssi.

Parhaat lahjat Vaa’alle

Vaaka on aistillinen ja pitää pehmeistä ja kauniista asioista. Siksi kauniit korvakorut tai taideteos voisivat olla Vaa’alle sopivia lahjoja. Pehmeä ja kaunis lahja voisi olla pusero tai tyynyliina. Lahja voisi olla myös hyvään musiikkiin liittyvä.

Parhaat lahjat Skorpionille

Skorpionit saattavat olla joskus aika salaperäisiä ja intohimoisia. He rakastavat mukavia alusvaatteita. Skorpioni nainen käyttää paljon mustia ja nahkaisia vaatteita ja asusteita. Ehkä sopiva lahja voisi olla siksi myös laadukas ja musta nahkalaukku.

Parhaat lahjat Jousimiehelle

Jousimies pitää matkustamisesta, jolloin sopiva lahja voisi olla vaikkapa passikotelo, matkalaukku tai liput jollekin matkalle. Jos Jousimiehelle haluaa ostaa vaatetta, kannattaa ostaa käytännöllisiä ja mukavalta päällä tuntuvia vaatteita. Seikkailu tulee heille ennen muotia.

Parhaat lahjat Kauriille

Kauriit ovat käytännöllisiä ja kunnianhimoisia. He rakastavat asioita, joilla on jotain historiallista arvoa. Siksi heille sopiva lahja voisi olla esimerkiksi vanha rintakoru, lahjakortti paikalliseen museoon tai vaikka hänen suosikkitaiteilijansa teos.

Parhaat lahjat Vesimiehelle

Vesimiehet ovat kapinallisia. He pitävät elektroniikasta, joten heille voi hankkia esimerkiksi uuden matkapuhelimen. Myös pääsylippu planetaarioon voisi olla sopiva lahja. Vesimies haluaa auttaa hädässä olevia, jolloin lahja voisi olla myös jokin hänen nimissään tehty lahjoitus humanitaariseen järjestöön.

Parhaat lahjat Kaloille

Kaloilla on hyvä mielikuvitus. Kala laittaa etusijalle itsensä hemmottelua ja pitää siksi ylellisistä lahjoista. Sellaisia voisivat olla esimerkiksi kylpytuotteet, pörröiset tossut tai kauniit lakanat. Jos Kala on tunteellinen, hänelle hyviä lahjoja ovat myös runokirjat tai elokuvaliput.

Nyt tiedät millaisia joululahjoja kannattaa kenellekin hankkia!

Lähde: Glamour