Horoskooppimerkkejä on yhteensä 12 ja niillä kaikilla on omat ominaiset piirteet.

Eri horoskooppimerkkien kohdalla puhutaan yleensä tietyistä piirteistä ja ominaisuuksista, jotka vahvasti yhdistyvät kuhunkin merkkiin. Esimerkiksi härät ovat jääräpäisiä, skorpionit seksikkäitä ja kaksoset kaksinaamaisia, listaa Cosmopolitan.

Jokaisella horoskooppimerkillä on kuitenkin myös sellaisia puolia, jotka jäävät muiden piirteiden varjoon ja vähemmälle huomiolle. Cosmopolitan listasi jokaisen merkin yllättävän ja vähemmän tiedostetun piirteen ja suomensimme ne alle.

Oinas

Jotkut saattavat kutsua oinasta aggressiiviseksi, mutta oinaalla on myös pehmeä, romanttinen puoli, joka harvoin tulee esiin. Kun oinas ihastuu ja mieltyy johonkuhun, hän tekee sen ja lujaa. Tällöin oinas tekee kaikkensa hurmatakseen tunteidensa kohteen – ja antaa jopa hänen ottaa ohjat treffien suunnittelussa

Härkä

Cosmopolitanin mukaan härällä on jääräpäisen ja peräänantamattoman tyypin maine. Todellisuudessa härkä osaa olla kuitenkin myös huoleton ja spontaani. Härkä todellakin osaa elää myös hetkessä.

Kaksoset

Kaksoset on todellinen paras ystävä ja ansaitsee BFF:n tittelin (best friends forever). Tämä merkki laittaa aina ystävänsä etusijalle ja jopa itsensä edelle. Kaksoset on se, joka järjestää yhteiset illanvietot ja on olkapäänä huoliaan purkavalle ystävälleen.

Rapu

Rapu ei ole vain herkkä ja hoivaava tyyppi, vaan häneen sopii myös raskas työ vaatii raskaat huvit -meininki. Rapu laittaa asiat tapahtumaan. Cosmopolitanin mukaan rapu on hyvin perillä siitä, missä paikoissa kannattaa käydä ja kenet kannattaa tuntea. Rapu on myös aina valmis jakamaan verkostoitumistaitojaan, mikä vain tehostaa hänen omaa menestystään.

Leijona

Leijonan anteliasuus ja jalomielisyys on piirre, joka jää usein hänen valokeilassa paistattelun jalkoihin. Leijona antaa kaikkensa, olipa se resursseja, yhteystietoja, kehuja – mitä tahansa – läheiselleen, joka kaipaa piristystä ja boostia. Leijona on melkoinen persoona isolla p:llä, mutta hänen sydämensä on sitäkin isompi.

Neitsyt

Tiedätkö sanonnan kärsivällisyys on hyve? Cosmopolitanin mukaan tämä voisi olla neitsyen motto. Tämän merkki vaikuttaa usein niin coolilta, mutta hänessä on myös tulisuutta, joka tulee esiin, kun neitsyen hermoja on todella koetetultu. Yleensä neitsyt on 95 prosenttia tosi rento ja rauhallinen, mutta ne loput viisi prosenttia? Sen kanssa on syytä olla varovainen!

Vaaka

Vaaka saattaa olla hieman aggressiivinen, kun hän koettaa saada jotain haluamaansa. Vaaka ei ehkä pommita ryhmäviestiketjua saadakseen pointtinsa tulemaan selväksi, mutta hänessä on sellaista intensiivisyyttä, joka pitää huolen, että vaaka tulee aina kuulluksi.

Skorpioni

Skorpionilla on hieman synkkä maine, mutta todellisuudessa tämä merkki on todella herttainen. Cosmopolitanin mukaan se voi tulla yllätyksenä heille, jotka eivät tunne elämänsä skorpionia kovin hyvin, koska tämän synkkämielinen intensiivisyys pitää kauempana kaikki paitsi tosiystävät. Kun skorpionin todella oppii aidosti tuntemaan, voi hänen rauhallisuus ja mukavuus yllättää.

Jousimies

Jousimies sanoo asiat, kuten hän ne kokee ja joskus joutuu pulaan suorasukaisuutensa takia. Tällä merkillä on kuitenkin myös mielikuvituksekas puoli. Jousimies on aina valmis vaihtamaantarinoita ja avautumaan tunteistaan muille, vaikka aina ne tarinat eivät ole täysin totta. Jousimiehen unelmoiva tyyli on se piirre, joka jää eniten vaille huomiota, ja tämän merkin kannattaisi omaksua se useammin.

Kauris

Kauris on Cosmopolitanin mukaan yksi hauskimmista horoskooppimerkeistä. Vaikka kauris paiskii paljon töitä, on hän kuivan huumorinsa ansiosta pidetty niin työpaikalla kuin ystäväpiirissä. Kauris osaa saada työkaverit nauramaan sarkasmillaan ja silmiensä pyörittelyllä, kun menossa on taas sellainen kokous, joka olisi aivan hyvin hoitunut sähköpostillakin.

Vesimies

Vesimies osaa olla kilpailuhenkinen – jopa lähipiirinsä kanssa. Tämä piirre kuitenkin on hyödyksi etenkin työelämässä, mutta liian räväköistä taktiikoista kannattaa pysyä loitolla, koska ne voivat osua lopulta omaan nilkkaan.

Kalat

Cosmopolitanin mukaan kalat tunnetaan intuitiivisesta, unelmoivasta luonteestaan, mutta tässä merkissä on myös analyyttinen puoli. Kalat tarkkailee asioita tarkasti ennen kuin sitoutuu tietynlaiseen ajatustapaan. Tämän ansiosta kalat ymmärtää ihmisiä ja tilanteita syvämmellä tasolla ennen kuin hä päättää, sukeltaako joukkoon vai uidako muualle.

Kerroimme aiemmin, mitkä ovat horoskooppimerkkien seksikkäimmät ominaisuudet, ja voit lukea tästä lisää täällä. Lisäksi kerroimme, mitkä merkit sopivat sinulle täydellisesti lakanoiden väliin kumppaniksi, ja voit lukea tästä aiheesta lisää täällä.

Lähde: Cosmopolitan