Kahden ihmisen välisellä kemialla on paljon väliä ihmissuhteissa.

Kemian vaikutus näkyy seksielämässä; jos kemiat eivät kohtaa, ei seksikään välttämättä ole kovin kummoista. Astrologiasta ja horoskooppimerkeistä voi saada apua siihen, että löytää (seksi)kumppanin, jonka kanssa kipinöi, synkkaa ja kemiat osuvat yksiin.

Popsugar on listannut jokaisen horoskooppimerkin 4 sopivinta seksikumppania, joiden kanssa sänkykemiat ovat huipussaan. Mitkä merkit sopivat sinulle? Se selviää alta!

Oinas

Oinas on määrätietoinen ja aggressiivinen merkki, joka nauttii seksuaalisten valloitusten tekemisestä. Oinaalla on tapana olla se, joka on jonkun perään sen sijaan, että joku yrittäisi hurmata hänet. Oinas nauttii välittömästä tyydytyksestä, ei välitä emotionaalisista peleistä ja rakastaa sitä, kun joku leikkii hänen hiuksillaan tai hieroo hänen päänahkaansa.

Oinaan parhaat seksikumppanit ovat: Leijona, vaaka, kaksoset ja skorpioni

Härkä

Härkä on enemmän sensuaalinen kuin seksuaalinen merkki, joka kaipaa enemmän stimulaatiota kuin kiihottumista. Tuoksut, äänet ja kosketus seksikokemuksen aikana ovatkin härälle tärkeitä. Härkä ei halua heittää energiaa hukkaan, joten kaikki seksiin liittyvät teot ovat sellaisia, jotka tekevät siitä paremman kokemuksen. Härkä todennäköisemmin odottaa, että seksi löytää hänet kuin lähtisi tavoittelemaan sitä itse.

Härän parhaat seksikumppanit ovat: Skorpioni, rapu, neitsyt ja kauris

Kaksoset

Kaksosilla on Popsugarin mukaan rento ja letkeä suhtautuminen seksuaalisuuteensa. Tämä merkki uskaltaakin harrastaa seksiä odottamattomissa paikoissa eikä arastele tuhmia puheita. Kaksoset on hyvä flirttailemaan ja arvostaa nokkelia, seksikkäitä välejä kumppaneidensa kanssa. Kaksoset pitää hauskaa seksin kanssa ja kokeilee mielellään uusia asioita.

Kaksosten parhaat seksikumppanit ovat: Oinas, kaksoset, jousimies ja vesimies

Rapu

Rapu lähestyy rakastelua luovalla ja sensuaalisella tavalla, mutta kaipaa hurmatuksi ja vietellyksi tulemista ennen kuin antautuu seksille. Rapu on intuitiivinen ja helposti astii, mitä hänen kumppaninsa haluaa. Ravulle seksi on rakastavaa ja himokasta. Merkin rakkaus ruokaa kohtaan johtaa usein mieltymykseen erilaisia oraalistimulaatioita kohtaan.

Ravun parhaat seksikumppanit ovat: Härkä, leijona, kauris ja kalat

Leijona

Leijonilla tiedetään olevan johdonmukainen ja voimakas seksivietti. Tämä merkki turvautuu hurmaavuutensa ja kemiansa apuun vetääkseen kumppaneita puoleensa. Popsugarin mukaan leijonan seurassa on miellyttävä olla ja hän itse pitää nautinnosta. Rakastajan leijona on intohimoinen ja huomioiva, mutta vaatii säännöllistä validaatiota taidoilleen. Leijona pitää viettelystä ja esileikeistä ja hänen selkänsä on yksi voimakkaimmista erogeenisista alueista.

Leijonan parhaat seksikumppanit ovat: Skorpioni, oinas, jousimies ja leijona

Neitsyt

Neitsyt suinkaan ole säädyllinen ja siveä, vaan hän osaa olla erittäin seksuaalinen ja sensuelli. Esileikissä neitsyt vaalii minkälaista koskettelua tahansa; niin hieronta kuin suuteleminen voimistaa hänen kiihottumistaan. Neitsyt ei vaadi paljon, mutta pitää hellästä, hyvin mietitystä ja rehellisestä rakastelukokemuksesta, jota voi nautiskella.

Neitsyen parhaat seksikumppanit ovat: Härkä, vaaka, kalat ja kauris

Vaaka

Popsugarin mukaan vaaka on usein horoskooppimerkeistä se hienostuneinen, jolla on upea maku ja aistikasta herkkyyttä. Vaa’alle seksiin liittyy henkistä stimulaatiota ja sanallista esileikkiä. Hyvä kumppani pitkittää intohimoa flirttailemalla ja vaaka myös rakastaa vihjailevia elementtejä, kuten alusvaatteita ja musiikkia, seksuaalisessa ympäristössä.

Vaa’an parhaat seksikumppanit ovat: Oinas, kaksoset, leijona ja jousimies

Skorpioni

Skorpionilla on intohimoisen, himokkaan ja erittäin seksuaalisen merkin maine. Skorpioni vaatii draamaa ja jännitystä seksielämäänsä ja usein nauttii tilanteista, joihin liittyy valta ja kontrolli. Vahvan seksivietin ja vahvojen tunteiden yhdistelmä johtaa usein siihen, että skorpioni on vaikeuksissa omien halujensa kanssa.

Skorpionin parhaat seksikumppanit ovat: Härkä, leijona, skorpioni ja kalat

Jousimies

Jousimies on seikkailija ja etsijä merkki, joka osaa olla hurmaava, hellä ja huomioiva makuuhuonessa. Jousimies kuitenkin kyllästyy nopeasti, joten hän kaipaa spontaaniutta seksielämäänsä. Sinkkuna tämä merkki on äärimmäisen flirttaileva ja saattaa jopa niin sanotusti hyppiä kukasta kukkaan. Suhteessa ollessaankin josuimies on todennäköisesti kokeilunhaluinen ja valmis kokeilemaan uusia asioita.

Jousimiehen parhaat seksikumppanit ovat: Leijona, oinas, kaksoset ja vesimies

Kauris

Popsugarin mukaan kauris on skorpionin rinnalla yksi seksuaalisimmista merkeistä, mutta hän on myös hyvin sensuaalinen. Kauriin vahvat libido syttyy helposti, mutta vartalon osista jalat ja polvet ovat herkimmät kohdat. Kauris ei välitä julkisista huomionosoituksista ja hellyydestä, mutta nauttii siitä, kun joku yrittää vietellä ja hurmata hänet. Kauris on ylpeä myös seksuaalisesti kestävyydestään.

Kauriin parhaat seksikumppanit ovat: Rapu, härkä, kauris ja neitsyt

Vesimies

Vesimies mielletään yleensä intellektuelliksi ja idealistiksi, mutta sängyssä hän on ehdotteleva ja omalaatuinen. Vesimies tykkää, että hänet vietellään, mutta hän ei halua luopua kontrollista täysin. Vaikka vesimies ei vaikuta erittäin seksuaaliselta, pinnan alla hän on innostunut ja kekseliäs seksin suhteen, kunhan kumppani on samalla tasolla henkisesti hänen kanssaan.

Vesimiehen parhaat seksikumppanit ovat: Kaksoset, vesimies, jousimies ja neitsyt

Kalat

Kalat tulevat Popsugarin mukaan hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Merkki vetääkin helposti puoleensa ihailijoita. Sängyssä kalat on romanttinen, sensuaalinen ja leikkisä, ja hänen sielukas puolensa arvostaa mielikuvituksellisia tekniikoita. Kalat keskittyy enemmän tyydyttämään kumppaninsa kuin omaan tyydytettävänä olemiseen, kun mielikuvitus on sytytetty.

Kalojen parhaat seksikumppanit ovat: Skorpioni, rapu, neitsy ja vaaka

Kerroimme aiemmin, millaisia eri horoskooppimerkit ovat sängyssä ja voit lukea aiheesta lisää täällä. Lisäksi kerroimme, millaiset merkit eivät sovi yhteen, ja tästä voit lukea lisää täällä.

Lähde: Popsugar