Kuka tahansa voi rakastua kehen tahansa – horoskooppimerkeistä huolimatta. Kaikkien rakkaustarinat eivät kuitenkaan ole kirjoitettu tähtiin, sillä kaikki horoskooppimerkkit eivät sovi yhteen.

Astrologi Kiki O’Keeffe listasi Pure Wow’n sivuille ne horoskooppimerkkien yhdistelmät, jotka eivät rakkausrintamalla toimi. Lue alta, minkä horoskooppimerkin edustajaa sinun ei siis kannattaisi astrologin mukaan deittailla.

Oinas ja rapu

Oinas tykkää edetä nopeasti ja hyödyntää sen hetken romantiikkaa. O’Keeffe toteaakin, että mikä olisi parempi tunne kuin huomata kytkös toisen kanssa ja toimia sen suhteen välittömästi. Tämä ei kuitenkaan toimi ravun kanssa, jotka ovat tunteellisia ja tarvitsevat aikaa muodostaakseen kunnolla luottamuksen. Heille romantiikka on taidetta ja yksityiskohdilla on merkitystä – niille huomaavaisilla eleillä ja sisäpiirin vitseillä, joita rakastavaisten välille syntyy ajan mittaan. Kun rapu viimein kokee olevansa valmis sitoutumaan, oinas on jo olettanut, ettei rapua kiinnostanut tarpeeksi ja hän on jatkanut eteenpäin.

Härkä ja vesimies

Härkä on vakaa ja ennustettava tapaus, etenkin rakkausrintamalla. Joillekin se voi tarkoittaa romantiikkaa ja luotettavuutta, toisille paikoillaan junnaamista. Vesimiehelle saman asian tekeminen samalla tavalla on tie tukehtumiseen ja tylsyyteen. Heitä viehättää omaperäisyys ja he tarvitsevat tapailemansa henkilön stimuloivan heitä älyllisesti tai taiteellisesti. Hoivaavalle härälle tämä kuulostaa O’Keeffen mukaan hukkaan heitetyltä energialta. Kun härkä löytää itselleen toimivat jutut, miksi muuttaa sitä? Vesimies sen sijaan on halukas muutoksiin ja rikkomaan asioita, jotta voi muodostaa uutta yhdessä – tai päätyä ikuisesti eri teille.

Kaksonen ja skorpioni

Kaksosen vapaasti vaeltava mieli voi johtaa siihen, että hänellä on ristiriidassa olevia mielipiteitä, mikä taas voi saada pois tolaltaan skorpionin, jonka täytyy tietää kumppaninsa mietteet asioista jatkuvasti. Jos maaperä alla muuttuu koko ajan, skorpioni ei tunne turvalliseksi antaa sydäntään kestävään suhteeseen. Kaksoset taas ovat omimmillaan dynaamisessa ympäristössä ja heidät täytyy hyväksyä muuttuvina, omituisina tyyppeinä kuin he ovat.

Neitsyt ja vaaka

Neitsyet ovat nokkelia, mikä on peräisin heidän järkähtämättömän realistisesta luonteesta. He eivät kaunistele asioita, vaan elämän vastoinkäymiset on parempi ottaa vastaan rehellisyydellä ja huumorilla. Se voi kuulostaa jonkun korviin virkistävältä, mutta ei romantikko-vaa’alle, joka todella tykkää kaunistelusta ja siirappisuudesta. Vaa’at ovat O’Keeffen mukaan optimisteja rakkaudessa ja elämässä ja heillä on taipumusta uskoa siihen, että lähes mikä tahansa on mahdollista, kunhan tekee yhdessä töitä. Mutta se, mikä vaa’asta on inspiroivaa, voi olla täysin naiviia neitsyelle, joka vaikuttaa vaa’an silmissä vain kärttyiseltä.

Kauris ja jousimies

Jos kauriin voi tiivistää yhteen sanaan, se olisi ”ammattilainen”. He tekevät kovasti töitä ja ovat kunnianhimoisia ja pidättyväisiä. Se ei tarkoita kalkkista, vaan sitä, että he ovat vakavissaan siitä, mitä haluavat, mikä voi tehdä heistä todella romanttisia ja luotettavia elämänkumppaneita. Jousimies sen sijaan on O’Keeffen mukaan enemmän rähjäinen nero -tyyppi, johon sekoittuu ripaus hurmaavaa aloittelijan tuuria. Kuka välittää, jos he ilmaantuvat paikalle myöhässä, harjaamattomissa hiuksissa ja miten sattuu napitetussa paidassa? He tietävät voivansa hurmata kaikki antamaan itselleen anteeksi – paitsi kauriin, kauris haluaa hänen olevan ajoissa.

Leijona ja kalat

Herkät kalat pulppuaat karmallista viisautta ja empatiaa muita kohtaan. Röyhkeät leijonat sen sijaan pulppuavat rakkautta itseään kohtaan ja uskollisuutta omalle porukalleen – ja vaativat O’Keeffen mukaan samaa kumppaniltaan. Leijona voi tulla kotiin ja purkautua työkaverista, joka vei kunnian taas yhdestä hänen ideastaan, kun taas kalat saattavat alkaa nähdä tarinan toisen puolen (kenties hän on todella epävarma, koska sinä sait ylennyksen ennen häntä viime neljänneksellä). Kalat ovat kyllä tukena ja pitävät puolia, mutta leijonan harmiksi, kalat haluavat pitää kaikkien puolia.

Toiset horoskooppimerkit sen sijaan sopivat hyvin yhteen. Voit lukea tästä aiemmin julkaistun artikkelin, jossa on samassa yhteydessä myös toisen astrologin mainitsemat, toisilleen sopimattomat horoskooppimerkkiparit.

Lähde: Pure Wow