Puuroa, pekonia vai korvapuusteja? Lue mikä on sinun horoskooppimerkillesi sopivin aamiainen.

Jos sinulla on vaikeuksia keksiä, mitä söisit aamupalaksi, siirrä valinta pois omista käsistäsi ja anna horoskooppimerkkisi tehdä päätös puolestasi.

Astrologi Danielle Paige antoi Delish-sivustolle persoonallisuusprofiilit jokaiselle horoskooppimerkille, minkä perusteella Delish yhdisti jokaiseen merkkiin oman aamiaisen.

Lue alta, minkälaista aamiaista sinun pitäisi syödä horoskooppimerkkisi perusteella.

Kauris 22.12-19.01.

Täydellinen aamiainen: Omeletti

Miksi: Rakastat hyvää haastetta, minkä takia et räpäytä silmiäsi mahdollisuudelle tehdä täyteläisin omeletti kuin mahdollista. Olet realisti, jonka näkemys on olla paras kaikessa, mitä teet. Sen lisäksi ymmärrät, että hyvä aamiainen vaatii aikaa. Täältä löydät erilaisia ohjeita omelettiin.

Vesimies 20.01.-18.02.

Täydellinen aamiainen: Reilun kaupan kahvia ja kotitekoista mysliä

Miksi: Kaikista horoskooppimerkeistä vesimiehet ovat tunnettuja humanitaarisia ja se intohimo vaikuttaa kaikkeen, mitä teet. Sinusta tuntuu hyvältä, kun syötäväsi on samassa linjassa arvojesi kanssa – etenkin kun on kyse päivän tärkeimmästä ateriasta, aamupalasta. Löydät ohjeen täältä.

Kalat 19.02.-20.03.

Täydellinen aamiainen: Donitsit

Miksi: Olet luova tyyppi, joka näkee hyvää kaikessa, joten siinä missä muut paheksuvat donitseja, sinä osaat arvostaa niiden makua ja kuorrutteita. Sitä paitsi visiitti läheiseen kahvilaan donitsien perässä antaa pienen paon todellisuudesta, edes muutamaksi minuutiksi – mikä on täydellistä kaikista hirveimpänä maanantaina. Katso täältä tapoja tehdä donitseista entistä parempia.

Oinas 21.03.-19.04.

Täydellinen aamiainen: Avokadoa paahtoleivällä

Miksi: Olet ensimmäisenä kokeilemassa jotain uutta, joten siinä missä ystäväsi vielä hehkuttavat yön yli tekeytyvää puuroa, sinä olet siirtynyt jo paahtoleipiin kera avokadon. Oinaat ovat tunnettuja draivistaan ja aktiivisena pysymisestä, minkä takia tarvitsetkin aamupalan, joka täyttää, mutta ei paina vatsassa. Löydät ohjeen esimerkiksi täältä.

Härkä 20.04.-20.05.

Täydellinen aamiainen: Benedictin munat

Miksi: Jos olet menossa brunssille, annat palaa täysiä ja valitset ylellisimmän tarjoiltavan menusta ja hyvästä syystä – sinä et usko tyytymiseen, olipa kyse kaloreista tai uravalinnoista. Löydät ohjeen tähän aamiaiseen täältä.

Kaksonen 21.05.-21.06.

Täydellinen aamiainen: Bagel

Miksi: Sinä pidät yhteyden luomisesta toisiin ihmisiin, joten varhainen herätys ja ystävän tapaaminen bageleiden äärellä ennen töitä on täydellistä sinulle – tai bageleiden vieminen töihin jaettavaksi. Niin sanottu everything bagel on juuri oikea yhdistelmä makuja sinua ajatellen. Jos haluat viedä aamiaisen uudelle asteelle, kokeile näitä bagelin ja hodarin yhdistelmiä.

Rapu 22.06.-22.07.

Täydellinen aamiainen: Puuro

Miksi: Puuro on klassikko, joka lämmittää sinua sisältä ja sopii hoivaavaan, nostalgiaa rakastavaan persoonaasi. Oikeiden lisukkeiden kera puuro on kaikkea muuta kuin tylsä aamiainen, joten vaihtelua siihen saa helposti. Täältä löydät useita ideoita puuroosi.

Leijona 23.07.-22.08.

Täydellinen aamiainen: Pannukakut

Miksi: Hauskat sunnuntait käytännössä keksittiin snua varten. Minne tahansa menetkin, olet juhlien ilopilleri, minkä takia valitset liioitelluimman, mutta hemmottelevimman aamiaisen, mitä on olemassa. Yksi palanen ei sinulle riitä. Olet enemmän kaikki tai ei mitään -tyyppiä, joten esimerkiksi tätä ohjetta kannattaa kokeilla.

Neitsyt 23.08.-22.09.

Täydellinen aamiainen: Smoothie kulho

Miksi: Neitsyt-merkin omaavat ovat eniten orientoituneita kaikista horoskooppimerkeistä terveyteen ja hyvinvointiin ja välittävät suuresti, mitä sisuksiinsa laittavat. Siksi päivä on hyvä aloittaa vitamiineja sisältävällä syötävällä. Neitsyet ovat usein myös perfektionisteja, joten täydellisten asetelmien tekeminen voi viedä mennessään. Löydät ohjeen täältä.

Vaaka 23.09.-22.10.

Täydellinen aamiainen: Kananmunia ja pekonia

Miksi: Sinulle tasapaino on kaikki kaikessa, joten proteiinia sisältävä aamupala, joka tyydyttää myös tarpeesi saada suolaista makua on avainasemassa. Tämä perusaamupala on universaali miellyttäjä, jota osaat arvostaa. Täältä löydät yhden esimerkkiohjeen.

Skorpioni 23.10.-21.11.

Täydellinen aamiainen: Korvapuusti

Miksi: Skorpionit arvostavat intensiivisiä makuja, joten toisten valitellessa kuinka korvapuustista tulee liian tuhdin makuinen muutaman puraisun jälkeen, sinä syöksyt suoraan tahmean keskustan kimppuun. Ja kuten korvapuustissa, myös skorpionissa on useita kerroksia. Saatat olla varautunut ensin, mutta kun ihmiset oppivat tuntemaan sinut, he huomaavat sinun olevan pohjimmiltaan pehmo – hyvällä tavalla. Täältä löydät resepti-ideoita.

Jousimies 22.11.-21.12.

Täydellinen aamiainen: Belgialaiset vohvelit

Miksi: Rakastat matkustelua ja sinulla on seikkailullista henkeä, mikä tarkoittaa, että minne tahansa menetkin, kokeilet paikallista aamiaista. Belgialaiset vohvelit eivät ehkä alkuun vaikuta niin eksoottiselta, kunnes niihin yhdistää erilaisia täytteitä. Kokeile esimerkiksi näitä ohjeita.

Mitä pidät sinun horoskooppimerkkisi suosituksesta? Kommentoi alla!

Lähde: Delish