Pitkään hallinneella kuningattarella on oma niksinsä helpottamaan yöunien saantia.

Jokaisella on toisinaan vaikeuksia saada unen päästä kiinni, mutta onneksi sitä voi koettaa helpottaa monilla tavoilla. Voit esimerkiksi kokeilla jättää yhden tai molemmat jalkaterät kurkkimaan ulos peiton alta, käyttää aurinkolaseja iltaisin, kirjoittaa to do -listan, harrastaa seksiä tai kokeilla auttaisiko jalkoihin levitettävä ”univoide”.

Voit myös kokeilla kuninkaallisempaa tapaa nukahtamisen helpottamiseksi. Cosmopolitan UK on kertonut, että kuningatar Elisabetilla on oma simppeli, mutta tehokas unikikka, jonka apuun hän turvautuu saadakseen paremmin unen: se on kuumavesipullo.

Tieto perustuu vuonna 1992 julkaistuun Vanity Fairin artikkeliin, jonka mukaan kuningatar käyttää kuumavesipulloa nukahtamisen apuna matkustellessaan. Pullo antaa hieman lämpöä ja helpottaa jännittyneitä lihaksia, mikä johtaa rauhallisempiin yöuniin.

Kuningattaren on kerrottu nukkuvan 8,5 tuntia yössä. Cosmopolitanin mukaan kuningattaren hyvien yöunien taustalla ajatellaan olevan myös se, että hän nukkuu erillään puolisostaan, prinssi Philipistä.

”Englannissa yläluokalla oli aina erilliset makuuhuoneet. Et halua, että sinua häiritsee kuorsaaminen tai toinen heiluttelemassa jalkaansa ympäriinsä. Sitten kun tunnet olon mukavaksi ja kotoisaksi, jaat huoneen toisinaan. On ihanaa voida valita”, prinssi Philipin serkku, Lady Pamela Hicks on kertonut.

Kuninkaallisen perheen elämään kuuluu erilaisia tapoja. Herttuatar Camilla on aiemmin paljastanut, mitä kuninkaalliset eivät koskaan saisi syödä ja olemme aiemmin myös kertoneet, miten voit nauttia kupillisen teetä kuin kuninkaallinen ja miksi kuninkaalliset eivät käytä räikeää kynsilakkaa ja mitä sävyä kuningatar suosii.

Lähde: Cosmopolitan UK