Herttuatar vieraili suositussa ruokaohjelmassa, jossa hän kertoi, miksi kuningatar Elisabetin inhoamasta syötävästä pitäisi pysyä kaukana.

Kuninkaallisilla on paljon erilaisia etikettisääntöjä noudatettavana ja hovissa tehdään asioita tietyillä, tarkoilla tavoilla. Tämä pätee myös siihen, mitä kuninkaalliset saavat laittaa suuhunsa ja Cornwallin herttuatar Camilla onkin paljastanut, mistä syötävästä kuninkaallisten pitäisi pysyä kaukana, kertoo Cosmopolitan.

”Harmittaa sanoa näin, mutta valkosipuli. Valkosipuli on kiellettyä”, herttuatar sanoi MasterChef Australia -ohjelmassa vieraillessaan yhdessä puolisonsa, prinssi Charlesin kanssa.

Valkosipulista erossa pysymiselle on kuitenkin järkevä selitys: kuninkaalliset joutuvat keskustelemaan ihmisten kanssa ja heillä on paljon virallisia tapaamisia eikä valkosipulille haiseva hengitys olisi kovin mieluista koettavaa vastapuolelle.

Express-lehden mukaan kuningatar Elisabetin tiedetään inhoavan valkosipulia eikä sitä ole lainkaan hänen ruoissaan.

”Emme koskaan voi tarjoilla mitään, missä on valkosipulia tai liian paljon sipulia. Kuningatar ei koskaan ottaisi valkosipulia menuun”, Buckinghamin palatsin kuninkaallinen kokki Darren McGrady kertoi.

Herttuatar Camilla paljasti suositussa ruokaohjelmassa vieraillessaan myös sen, mistä syötävistä prinssi Charles erityisesti pitää.

”Hän on suuri juustojen ystävä, kaikki juustoon liittyvä, sitä hän rakastaa”, herttuatar kertoi.

Cosmopolitanin mukaan herttuatar lisäsi, että myös kananmunat ovat prinssin mieleen.

”Mitä tahansa, missä on kananmunia, paikallisten vihannesten kera tarjoiltuna”, herttuatar sanoi.

Olemme aiemmin kertoneet, kuinka voit juoda kupillisen teetä kuin kuninkaallinen, mistä voit lukea lisää täällä. Sen lisäksi olemme kertoneet, miksi herttuatar Catherine ei käytä kynsilakkaa ja tästä aiheesta voit lukea lisää täällä.

Lähde: Cosmopolitan, Express