16 pientä hetkeä, jotka saavat heti paremmalle tuulelle

Nämä pienet hetket ja kokemukset parantavat jokaisen mielialaa.

Elämässä on erityisiä, isoja onnea pursuavia hetkiä, mutta niitä ei voi kokea päivittäin tai edes joka kuukausi. Tämän takia arvostamalla pienempiä, päivittäisiä tapahtumia voit pitää yllä onnellisuuttasi entistä paremmin.

Alle onkin listattu pieniä hetkiä ja kokemuksia, jotka parantavat jokaisen mielialaa.

1. Kun saat pomolta kehuja. Aidot kehut merkitsevät enemmän kuin pinnallinen ylistys. Jos saat pomoltasi kehuja, tiedät hänen tarkoittavan sitä.

2. Kun lempiartistisi julkaisee uutta materiaalia. Musiikki vaikuttaa mielialaan ja jopa surulliset kappaleet voivat herättää positiivisia tunteita. Siis volat kaakkoon!

3. Kun löydät täydeltä parkkipaikalta sittenkin paikan. Voi sitä iloa!

4. Kun käyt lämpimässä suihkussa. Se rentouttaa ja voi myös auttaa säännöstelemään kehosi lämpötilaa parempia yöunia ajatellen.

5. Kun koet myönteisen keskutelun tuntemattoman kanssa. Tutkimukset ovat osoittaneet sosiaalisen kanssakäymisen tuntemattomankin kanssa tehostavan onnellisuutta.

6. Kun kömmit peiton alle puhtaisiin lakanoihin. Hyvin sijattu vuode ja raikkaat, puhtaat lakanat tuudittavat paremmin uneen.

7. Kun löydät taskustasi rahaa. Se on kuin oma miniversiosi lottovoitosta.

8. Kun sää on täydellinen. Kevätpäivänä askel on kepeämpi ja tutkimuksetkin ovat osoittaneet sään vaikuttavan mielialaan.

9. Kun ruokatilauksesi tuodaan sinulle ravintolassa. Vesi herathaa kielelle, kun pian pääset nauttimaan odottamaasi ruokaa.

10. Kun joku yllättää sinut kukilla. Sekin piristää kummasti mieltä.

11. Kun huomaat jonkun toisessa kaupungissa / maassa asuvan kannattavan lempijoukkuettasi. Siitä tulee kummasti iloiseksi, kun huomaa muidenkin kuin paikallisten ymmärtävän hyvän päälle.

12. Lemmikkisi ilme, kun tulet kotiin. Se on ehdotonta rakkautta parhaimmillaan.

13. Se tunne, kun olet juuri varannut matkan. Sinulla on jotain mitä odottaa ja tutkimuskin on osoittanut, että loman suunnitteleminen voi tehostaa onnellisuutta.

14. Kun kuuntelet vauvan naurua. Vauvan nauru on puhdasta ja viatonta – ja tarttuvaa. Tutkimusten mukaan nauraminen voi tehostaa onnellisuutta ja jopa laskea verenpainetta, joten anna mennä ja naura kunnon naurut.

15. Kun sinulla on takana hyvä tapaaminen läheisen kanssa. Olipa sitten kyse treffeistä kumppanin kanssa tai parhaan ystävän kanssa kuulumisten vaihtamisesta kahvin äärellä, on sillä vaikutus hyvinvointiisi.

16. Kun huomaat olevasi todella tyytyväinen. Päivä, josta ei ole mitään valitettavaa? Se on niin ihanaa!

Minkälaiset pienet hetket lisäävät sinun onnellisuuttasi? Kerro se kommenteissa!

Lähde: HuffPost


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.