Suomalaiset paljastavat kokemuksiaan: Näin lemmikit vaikuttavat seksielämään

Intiimit hetket ovat saaneet odottamattomia käänteitä lemmikkien takia.

Moni suomalainen jakaa kotinsa lemmikin kanssa ja suurella osalla yhteiselo sujuu mutkattomasti – makuuhuoneen puolellakin saa puuhastella rauhassa. Viidellä prosentilla suomalaisista lemmikinomistajista on kuitenkin kokemusta siitä, että lemmikki tavalla tai toisella vaikuttaa omaan seksielämään, selviää Kaalimato.comin tutkimuksesta.

Kaalimato keräsi sekä kotisivuillaan että kyselytutkimuksensa yhteydessä hauskoja tositarinoita intiimeistä hetkistä, jotka ovat saaneet odottamattoman käänteen saman katon alla asustavan lemmikin takia. Tässä parhaita paloja:

”Kissa on hypännyt viereen makoilemaan ja koira tullut nuolemaan varpaita.”
-Nainen, 25–34 vuotta

”Jos haluat tehdä sitä sängyssä, koira nukkuu siinä. Jos teet sitä sohvalla, kissat tuijottavat.”
-Mies, 25–34 vuotta

”Kissa unohtuu makuuhuoneeseen ja alkaa pyörimään ympärillä. Koiran tuijotus…”
-Mies, 25–34 vuotta

”Koira rupeaa haukkumaan kesken puuhien tai yrittää tulla sänkyyn.”
-Nainen, 25–34 vuotta

”Kissa tulee joka kerta tutkimaan värisevää vibraattoriani, kun pidän omaa kivaa makuuhuoneessa. Jos laitan oven kiinni, se raapii ovea niin kovaa, etten pysty keskittymään. Minun on pakko päästää se takaisin huoneeseen, jolloin palaamme alkuperäiseen ongelmaan.”
-Nimimerkki kissanainen, 37 vuotta

”Aktia harrastaessa ranskanbulldoggi tulee kateelliseksi ja haluaa aina tulla nuolemaan naamaa tai hyppimään. Koira on muutenkin aina niin kateellinen, jos edes pussailee miehen kanssa tai halii. Ihana se silti on.”
-Nimimerkki isokatar, nainen 18 vuotta

”Tämä ei sattunut itselleni, mutta kodissani ja jopa sängyssäni. Olin luovuttanut asuntoni parhaan ystäväni ja hänen uuden miesystävänsä käyttöön. Meillä on perheenjäsenenä Helmi-kissa, joka tykkää ihmisistä ja heidän kanssaan seurustelusta. Kesken kiihkeän rakastelun Helmi oli pongahtanut sängylleni vauhdilla, sillä seurauksella, että ystäväni miesystävineen olivat saada p*skahalvauksen. Helmi istui hetken sängyn laidalla, pälyili ympärilleen silmät lautasina ja muutoinkin vauhkon näköisenä ja hävisi lopulta yhtä vauhdikkaasti, kuin oli ilmestynytkin. Rakastavaiset saivat niin hillittömän nauruhepulin, että hetki kuulemma yritettiin päästä tunnelmaan uudelleen.”
-Nimimerkki Sänky lainassa, nainen 46 vuotta

”Aikanaan kaverini koirat olivat luonani hoidossa ja tyttöystäväni oli yötä luonani. Samalla kun me puuhailimme sängyssä, koirat järsivät hänen pikkarinsa rikki. Ei ollut vaihtovaatteita sillä kertaa mukana, joten joutui palaamaan kotiinsa kommandona.”
-Nimimerkki Mr. P, mies 40 vuotta

”Seurankipeä kissamme tulee nolostelematta viereen makoilemaan ja kehräämään, kun petipuuhat ovat kesken. Kissaa ei häiritse edes asentojen vaihtaminen ja se, että häntä joudutaan hätistelemään pois alta… Jos oven sulkee, kissa jää maukumaan surkeana oven taakse.”
-Nimimerkki Inksu, nainen 25 vuotta

”Miehen koiralla on tapana ryömiä sängyn alle nukkumaan, ja on siellä myös niin hiljaa, että unohtuu koko koiran olemassaolo. Siispä monesti on käynyt niin, että kesken hommien koira tulee ärsyyntyneen oloisena pois sängyn alta, mulkoilee siinä hetken, mutta lähtee käskystä pois. Pahin on ollut, kun puuhailtiin vähän rajummilla otteilla ja ”läimäys äänestä” koira rymistää haukkuen ja muristen sängyn alta sänkyyn.”
-Nimimerkki Els, nainen 20 vuotta

”Joskus välillä kumppanin kissa päättää piristää intiimejä petipuuhiamme juoksemalla seinää päin huoneen ulkopuolella tai pitämällä hirven soidinhuutojen kaltaista möyryämistä suoraan oven takana. Yritä siinä sitten ottaa kumppanilta pokkana poskeen.”
-Nimimerkki Metsä kaikuu kun sinne huudetaan, nainen 19 vuotta


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.