Neljä helppoa tapaa saada lisää Tinder-pareja

Tinderin sosiologi antoi dataan perustuvia vinkkejä, miten parantaa todennäköisyyksiä matchien saamiseen Tinderissä.

Nykypäivänä rakkauden etsiminen on siirtynyt enemmän erilaisiin deittisivustoihin ja -sovelluksiin, joista Tinder on yksi suosituimmista. HuffPostin mukaan keskiverto Tinder-käyttäjä viettää aikaa sovelluksen parissa 77 minuuttia päivässä, mutta se ei välttämättä tarkoita, että rakkaus löytyisi.

Tinderin käytössä keskiössä on parien (engl. match) muodostaminen, ja Tinderin sosiologi Jessica Carbino onkin sovelluksen keräämän datan perusteella antanut vinkkejä, miten saada enemmän Tinder-pareja.

Voit lukea Carbionon vinkit alta:

1. Profiilikuvan merkitys

Carbinon mukaan paras valinta profiilikuvaksi on sellainen, jossa katsot eteenpäin ja hymyilet.

”Tiedämme, että käyttäjien, joiden kuva on otettu suoraan edestä, kohdalla pyyhkäistään 20 prosenttia todennäköisemmin oikealle (eli kuvasta tykätään) suhteessa heihin, jotka ovat kuvassa sivuttain”, Carbino sanoi.

”Ja he, jotka hymyilevät suu auki, saavat 14 prosenttia todennäköisemmin tykkäyksen kuin he, jotka eivät hymyile kuvassa”, hän jatkoi.

2. Käytä super like -toimintoa

Carbino suosittelee Tinder-käyttäjiä käyttämään sovelluksen super like -ominaisuutta, kun ovat todella kiinnostuneita henkilöstä. Carbinon mukaan kun henkilöt todennäköisemmin antavat super like -tykkäyksen jollekin, siitä muodostuu match kolme kertaa todennäköisemmin ja matchin kanssa aloitettu keskustelu on 70 prosenttia pidempi.

3. Älä pelkää lähetellä useita viestejä ja kokeile GIF-kuvia

Lähettämällä uudelleen viestin tai esimerkiksi GIF-kuvan, voi se Carbinon mukaan todella auttaa käyttäjää pitämään keskustelun käynnissä ja olla melko tehokastakin.

”GIF-kuvia lähettävät saavat 30 prosenttia todennäköisemmin vastauksen”, Carbino kertoi.

4. Unohda hattu ja lasit – ne eivät toimi

Carbinon mukaan yksi tärkeimmistä asioista henkilöä ja hänen kasvojaan arvioitaessa ei ole vain se, onko henkilö viehättävä vai ei, vaan myös muut ominaisuudet vaikuttavat.

”Tiedämme, että käyttämällä laseja todennäköisyys saada tykkäys toiselta käyttäjältä laskee 15 prosenttia ja käyttämällä hattua todennäköisyys laskee 12 prosenttia”, sosiologi sanoi.

”Suosittelisinkin henkilöitä jättämään lasit ja hatut pois ensisijaisesta profiilikuvasta sekä muista kuvista”, Carbino neuvoi.

Carbino on aiemmin kertonut enemmän siitä, miksi GIF-kuvia kannattaa käyttää ja voit lukea siitä lisää täällä.

Tinderiin liittyen on tehty myös erilaisia tutkimuksia, joissa on selvitetty muun muassa minkä alojen työntekijät kiinnostavat eniten käyttäjiä ja voit lukea siitä lisää täällä.

Tämän lisäksi on selvitetty, mihin aikaan päivästä sovellusta kannattaa eniten käyttää – lue lisää täällä.

Lähde: HuffPost


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.