Deittisovelluksen käyttäjien mieltymyksiä eri ammateissa olevien suhteen on nyt selvitetty.

Deittisovellus Tinderissä on mahdollista nykyisin ilmoittaa muille käyttäjille oma työpaikkansa, mikä kertoo sinusta itsestäsi alkuun jo enemmän muille käyttäjille ja antaa sovellukselle itselleen mahdollisuuden kerätä tietoja käyttäjistään.

Nyt Tinder onkin paljastanut, minkä alojen työntekijät kiinnostavat deittisovelluksen käyttäjiä eniten. Tiedot on kerätty sovelluksen käyttäjiltä marraskuun 2015 ja tammikuun 2016 välillä.

Glamourin mukaan naisten ja miesten mieltymykset eroavat jonkin verran. Suosituimmat miehet ovat lentäjiä, toiseksi suosituimmat ovat yrittäjiä ja kolmanneksi suosituimmat palomiehiä.

Miehiä taas miellyttävät naiset, jotka ovat fysioterapeutteja, sisustussuunnittelijoita tai yrittäjiä. Myös pr-edustajat ja opettajat olivat miesten mieleen, kun taas naiset pitävät lääkäreistä ja tv/radioalan ihmisistä.

Glamourin mukaan Tinder ei kenties olekaan ihan niin pinnallinen sovellus kuin mitä voisi olettaa; ulkonäöllään töitä tekevät ihmiset, mallit, olivat suosituimpien ammattien top 10:ssä, mutta miesten kohdalla he olivat sijalla kahdeksan ja naisten kohdalla vasta sijalla kymmenen, mikä viittaisi siihen, että sovelluksen käyttäjiä kiinnostaa enemmän muut puolet kuin pelkkä ulkonäkö.

Lähde: Glamour