Käytätkö Tinderiä? Tähän aikaan päivästä käyttäjät ovat aktiivisimpia

Tinder-matcheja saa parhaiten tiettyyn aikaan päivästä.

Jos etsit rakkautta – tai hetken hupia – Tinderistä, on tutkimusyritys Nielsen selvittänyt parhaan ajankohdan sovelluksen käyttämiselle. Nielsenin mukaan Tinder-käyttäjät ovat aktiivisimpia noin kello 21 aikaan.

Käyttäjien aktiivisuus alkaa kohota iltaisin kello 18 aikaan ja huipussaan se on kello 21. Kello 22 jälkeen todennäköisyys esimerkiksi yhden yön jutun löytämiselle sovelluksen avulla laskee, kun vain kuusi prosenttia on enää Nielsenin mukaan aktiivisia ja kello 02 jälkeen vain prosentti käyttäjistä avaa sovelluksen.

Tinderin käyttäjien aktiivisuutta verrattiin myös OkCupidin käyttäjiin. Vaikka myös Tinderiä käytetään päiväsaikaan, ovat OkCupidn käyttäjät taipuvasempia olemaan aktiivisia aamulla kello 8 ja 10 välillä.

Kummankin deittisovelluksen käyttäjät eivät anna kumppanin etsinnän häiritä työntekoa, sillä aktiivisuus laskee merkittävästi kello 10 jälkeen, kunnes se alkaa nousta kello 18 aikaan kohti huippuaan.

Käytitpä Tinderiä ja muita deittisovelluksia mihin tarkoitukseen tahansa, kannattaa sovellus avata siis etenkin ilta-aikaan.

Lähde: Cosmopolitan