Todennäköisyys vastauksen saamiselle paranee lähes kolmanneksella, jos käytät tätä tapaa.

Monet Tinder-käyttäjät ovat olleet tilanteessa, jossa on juuri saanut uuden matchin ja joutuu pohtimaan, mitä viestittäisi matchilleen keskustelun aloittamiseksi. Tinderin teettämä tutkimus on onneksi paljastanut hyvän tavan niin sanotusti rikkoa jää: käytä animoituja GIF-kuvia.

Engadgetin mukaan Tinderin tutkimus toi ilmi, että GIF-kuvia sisältävät vietit saavat 30 prosenttia todennäköisemmin vastauksen kuin giffittömät viestit. Tutkimuksessa selvisi myös, että GIF-kuvia sisältävät keskustelut ovat kaksi kertaa pidempiä.

Tinderin sosiologi Jess Carbino kertoi Engadgetille säännöllisesti haastattelevansa sovelluksen käyttäjiä ja uskovansa, että keskustelun aloittaminen on vaikeaa. Carbinon mukaan giffit ja emojit ovat hyvä tapa lähestyä matchia, koska ihmiset ovat viehättyneitä taiteesta ja visuaalisista asioista.

”GIF-kuvat ovat hyvä tapa arvioida yhteensopivuutta ja huumorintajua”, Carbino kommentoi.

GIF-kuvat eivät myös ole vain nuorten juttu, sillä Carbinon mukaan Tinder-käyttäjien ikähaarukka on 18-61 vuotta ja giffejä käytetään kaikissa ikäryhmissä. Tinder mahdollisti GIF-kuvien käytön keskusteluissa alkuvuodesta, minkä jälkeen sovelluksessa on lähetetty yli 100 miljoonaa giffiä ympäri maailman.

Seuraavan kerran uuden matchin saatuasi kannattaa siis kokeilla, miten juttu lähtee luistamaan, jos avaat pelin GIF-kuvalla.

Lähde: Engadget