Bo LKV:n toiminnan ytimessä ovat stailaus, sisustuslehtitasoiset kuvat ja digitaalinen media.

Bo LKV aloitti Turussa viime keväänä ja muotoili kiinteistönvälityksen liiketoiminnan uudelleen. Nyt Bo LKV on aloittanut myös pääkaupunkiseudulla maaliskuun alusta alkaen.

Asunnonmyyminen, -ostaminen ja kodinvaihto ovat tyypillisesti pitkiä projekteja. Bo:n periaatteena on silottaa tietä ja olla asiakkaan apuna ihan ensimmäisistä ajatuksista lähtien siihen asti, että uusi koti on tarvittaessa remontoitu valmiiksi ennen muuttoa.

Bolkvkuva1
Bolkvkuva3

Bo:n konsepti on Suomessa poikkeuksellinen: huippuammattilaiset stailaavat kodit, niistä otetaan sisustuslehti tasoiset kuvat, ja digitaalisen median parhaat konstit valjastetaan myyntityöhön. Bo:n viestintä onkin erittäin visuaalista; he ottavat ja jakavat kuvia, tykkäävät kauniista kuvista ja suosittelevat niitä. Perimmäisenä ajatuksena on, että aivan jokaisesta kodista voi tehdä upean sisustuslehtimäisen jutun.

Perustajaporukan innostus ja draivi uudenlaisesta asunnonvälityskonseptista tarttui ensin tekijäporukkaan eli stailaajiin, kuvaajiin ja välittäjiin, sitten kotinsa myyntiin antaneisiin asiakkaisiin ja lopulta ostajiin. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun perustajat miettivät ystäväpariskuntaporukalla, miten he itse haluaisivat, että heidän omat kotinsa myytäisiin.

”Havaitsimme, että meillä on runsaasti kokemusta asumisen eri palveluista sekä sosiaalisen median käytöstä myynnin ja markkinoinnin apuna. Juuri sosiaalisen median käytön asiakaskohtaamisissa ja sisustuslehtitasoiset kuvat halusimme tuoda mukaan tähän bisnekseen”, muistelee Bo:n toimitusjohtaja Tuomas Mäkelä.

Bolkvkuva2

Bo Helsinki on nyt valmiina: Helsingin Ullanlinnaan on sisustettu kaunis toimisto, 8 huippuvälittäjää on rekrytoitu ja yli 64 upeaa kohdetta on jo myynnissä. Toimistoa onkin luonnehdittu olohuoneeksi kaikille kodeista kiinnostuneille.

”Toivotamme kaikki kiinnostuneet poikkeamaan sisään ja juttelemaan kanssamme kahvikupposen ääressä”, hymyilee Helsingin toimiston vetäjä, aluejohtaja Heli Laiho.

Bo LKV välitti ensimmäisenä toimintavuotenaan 200 asuntoa, joiden yhteisarvo oli 43 miljoonaa euroa. Bo:n myyntiaika on noin 45 prosenttia lyhyempi kuin alueen asunnonvälittäjillä keskimäärin. Bo:n Turun toimisto sijaitsee osoitteessa Itäinen rantakatu 56, 20810 Turku ja Helsingin toimisto löytyy osoitteesta Neitsytpolku 12, 00140 Helsinki.

Tutustu Bo LKV:n toimintaan lisää täällä.

bolkv_logo