Tavoitepainonsa saavuttaneet laihduttajat söivät enemmän tätä syötävää kuin he, jotka eivät päässeet tavoitteeseensa.

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi laihduttaa itsesi tavoitepainoosi, kannattaa ruokavaliossa ottaa kuidun määrä huomioon. MyFitnessPal -sovelluksen keräämien tietojen mukaan laihdutustavoitteensa tai viiden prosentin sisään siitä jääneet söivät 30 prosenttia enemmän kuitua kuin he, jotka eivät saavuttaneet tavoitepainoaan vuonna 2015.

Ravitsemusterapeutti Keri Gansin mukaan syy kuidun hyödyllisyydelle laihduttamisessa on simppeli.

”Kuitu sulaa hitaasti, joten se auttaa sinua pysymään kylläisenä pidempään. Jos olet kylläisempi, syöt epätodennäköisemmin liikaa”, Gans sanoi.

MyFitnessPal:n keräämät tiedot paljastivat myös, että onnistuneet laihduttajat söivät kuidun lisäksi enemmän muun muassa kukkakaalia, raakoja hedelmiä, muroja, kookosöljyä, manteleita ja jogurttia.

Tämän lisäksi heidän ruokavalioonsa kuului vähemmän pastaa, perunoita, lihaa ja kananmunia. Näitä syötäviä ei kuitenkaan kannata jättää ruokavaliosta pois, mutta sen sijaan kannattaa pitää silmällä annoskokoja ja lisätä ravinteikkaampia ruokia ruokavalioon, mitkä voivat auttaa laihduttamistavoitteiden saavuttamisessa tänä vuonna.

MyFitnessPal-sovellus seuraa kuntoilutavoitteita ja edistymistä. Väki sovelluksen takaa perehtyi sovelluksen 150 miljoonalta käyttäjältä kerättyihin tietoihin vuodelta 2015 seuratakseen laihduttajien tapoja.

Kuidun syöminen kannattaa muutenkin. Kerroimme tutkimuksen selvittäneen, että kuidun syöminen voi vähentää riskiä sairastua rintasyöpään.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia