Kuntoilu kohottaa kuntoa ja ylläpitää terveyttä, mutta sen hyödyistä voi nauttia myös makuuhuoneen puolella.

Monenlaiset kuntoilumuodot ja treeniliikkeet voivat lisätä kuntoasi, mikä auttaa myös nauttimaan kiihkeistä hetkistä entistä pidempään. Lovehoneyn sertifioitu seksi- ja parisuhdepsykologi Megan Fleming on yhdessä personal trainerin kanssa paljastanut Daily Starille kolme tehokkainta treeniä, joiden avulla teet seksielämästäsikin entistä paremman.

Ota nämä treenit tavaksi ja voit huomata niiden hyödyt myös makuuhuoneessa:

Pilates

Lovehoney antoi tälle treenille viiden tähden arvosanan. Pilates on hyväksi kestävyydelle sekä vahvistamaan ja verryttämään kroppaa. Joogan tapaan pilates tekee hyvää myös mielenterveydelle.

Daily Starin mukaan pilates ja muut lantionpohjan lihaksiin kohdistuvat harjoitukset lisäävät veren virtausta, mikä voi auttaa kiihottumisen kanssa. Lisäksi pilates tehostaa tietoisuutta ja asentoaistia lisäten tuntoherkkyyttä. Vahvemmat lantionpohjan lihakset myös auttavat parantamaan seksuaalista tunnetta ja orgasmeja.

Lankku

Tällekin treenillä Lovehoney antoi viiden tähden arvosanan. Daily Starin mukaan lankku on olennainen osa monia keskivartaloon keskittyviä treenejä.

Lankku on hyvä vahvistamaan keskivartaloa ja parantamaan kestävyyttä. Lisäksi se vaikuttaa myös ylävartalon lihaksiin sekä jalkoihin. Mitä pidempään jaksat olla lankkuasennossa, sitä paremmin se kehittää kroppaasi.

Kyykky

Tämä treeni sai arvosanaksi neljä tähteä Lovehoneylta. Daily Starin mukaan treenatut pakarat voivat johtaa monella tavalla parempaan seksiin, koska ne myös näyttävät ja tuntuvat seksikkäältä.

Seksin saralla voima jaloissa ja takamuksessa on hyvästä naisille etenkin nainen päällä -asentoja ajatellen. Daily Star huomauttaa, että kyykyt lisäävät verenvirtausta lantion alueelle, mikä voi antaa boostia seksivietillesi ja tehdä orgasmeista intensiivisempiä.

Lähde: Daily Star