Näin laihdut kilon viikossa – 9 tehokasta vinkkiä

Haluatko pudottaa viikossa kilon painostasi muuttamatta elämäntyyliäsi?

Painon pudottamiseen ei ole olemassa oikotietä – mutta toimivia vinkkejä kuitenkin, jotka auttavat matkalla. Jos haluat laihtua yhden kilon viikossa ja päästä kuntoon, katso nämä Viktklubbenin asiantuntijoiden neuvot painomatkasta selviytymiseen.

9 tehokasta vinkkiä siihen, miten voit laihduttaa kilon viikossa:

1. Älä pidä kattiloita ja patoja ruokapöydällä – kerää ruokasi lautaselle suoraan hellalta, ja pysy siinä annoskoossa.

2. Päivittäinen liikunta on kullanarvoista painonpudotuksessa. Pyöräile, kävele, liiku töihin, ota venytystaukoja ja kävele rappuset. Jos et ole aiemmin treenannut paljon, on yksinkertaisin tapa aloittaa nopeilla kävelylenkeillä päivittäin.

3. Erittäin tärkeää on syödä säännöllisesti. Näin verensokeri pysyy tasaisena ja vältyt tulemasta nälkäiseksi aterioiden välissä.

4. Onko vaikeaa päästä alkuun salilla? Osta siinä tapauksessa treenivideo kotiin ja harjoittele TV:n edessä.

5. Kirjoita lista vähintään kymmenestä asiasta, jotka tulet kokemaan saavutettuasi tavoitepainosi. Ripusta lista mieluiten esimerkiksi jääkaapin oveen, jotta se muistuttaa sinua säännöllisesti siitä, mitä tulet saavuttamaan.

6. Sen sijaan, että lupaisit itsellesi treenata neljä kertaa viikossa, aloita kahdesta kerrasta viikossa ja lisää hyötyliikunnan määrää.

7. Unohda makeat juomat, kuten limsat ja mehut. Juo mieluummin hiilihapollista tai ihan tavallista vettä.

8. Aseta välitavoitteita ja palkitse itsesi jokaisen välitavoitteen saavutettuasi (vältä tosin herkuttelua). Tee jotain, josta todella pidät ja jota odotat – käy esimerkiksi spa-hoidossa tai hanki uudet treenivaatteet.

9. Syö ruokaa, josta saat paljon energiaa muttet liikaa kaloreita. Esimerkkinä kuitu, jota saat etenkin vihanneksista ja juureksista. Sinun EI tarvitse valita kevyttuotteita – kaikessa on kyse ruuan määrästä.

Lähde: Viktklubb, Aftonbladet


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.