Naisen tekeleitä ei voi kuin ihastella, sillä ne ovat niin hyvin toteutettuja.

Lontoolainen meikkitaiteilija Laura Jenkinson ihastuttaa Instagramissa julkaisemillaan kuvilla erilaisista animaatio- ja sarjakuvahahmoista, jotka hän on meikeillä tehnyt huulilleen ja niiden ympärille. Upeat teokset ovat keränneet tuhansia tykkäyksiä ja paljon kommentteja.

”Käytän yleensä teatterimeikkejä, mutta toisinaan käytän huulipunaa, jos minun täytyy saada tietty sävy”, Jenkinson on kertonut Daily Mail -lehdelle.

”Etsin kuvan ja sitten laitan sen peiliin ohjeeksi ja teen sen siitä suoraan kasvoilleni – se on helpompaa kuin osaisi kuvitella”, hän on sanonut hahmojen tekemisestä.

Jenkinsonin tekemät hahmot ovat tuttuja muun muassa erilaisista animaatiosarjoista, kuten South Parkista tai Simpsoneista. Hän on tehnyt suuren määrän myös erilaisia Disneyn maailmasta tuttuja hahmoja, joita koostimme alle esimerkiksi naisen taidoista.

Iines Ankka…

… sekä tietysti Aku Ankka

Notre Damen kellonsoittaja -animaatiosta tuttu Quasimodo

Pienen merenneidon Sebastian

Leijonakuninkaan Simba…

… Timon…

… ja Pumba

Nalle Puh…

… sekä Ihaa

Suositun Frozen-animaation Olaf

Aladdinista tuttu Henki, jonka Jenkinson mitä ilmeisemmin teki kunnianosoituksena Robin Williamsille, joka oli hahmon äänenä englanninkielisessä versiossa, sillä kuva on julkaistu pari päivää näyttelijän kuoleman jälkeen.

Mikki Hiiri

Hessu Hopo

Kaunotar ja hirviö -animaatiosta tutut Lumière…

… ja Kippo

Voit katsoaa lisää upeita teoksia eri hahmoista täältä sekä tutustua tarkemmin tuotteisiin, joilla Jenkinson hahmojaan tekee, hänen blogisivustollaan.