Mainoskatkot hyötykäyttöön – tee tehokkaat treenit tv-ohjelmia katsoessa

Mainoskatkon aikanakin ehtii saada hien pintaan ja vaikuttaa hyvinvointiinsa.

Omasta kunnosta ja terveydestä huolehtiminen voi olla niinkin helppoa, että hyödyntää televisio-ohjelmien mainostauot nopeiden treenien tekemiseen. Tällaista tapaa suosittelee australialainen rugbyn pelaaja ja sittemmin fitness-asiantuntijaksi ruvennut Adam MacDougall, kertoo Daily Mail.

Kandalaisen McMastersin yliopiston tutkijoiden selvitettyä, että vain 60 sekunnissakin voi kuntoilla jo tehokkaasti, MacDougall päätti, että uusi kuntoiluohjelma voisi helposti toteutua mainoskatkojen aikana.

”Edes lempiohjelman mainoskatkojen aikana kolmesti viikossa tehty treeni voi olla paikoillaan juoksemista nopeaa 20 sekunnin ajan, sitten jatkaa ohjelman parissa ja toistaa tämä kolmesti”, MacDougall kertoi esimerkkinä mainoskatkojen hyödyntämisestä.

Daily Mailin mukaan monien uskoessa, että tulosten saamiseksi pitäisi käyttää tunteja salilla, ovat kuntoilun ammattilaiset alkaneet julistaa lyhyiden circuit-treenien ja kovatehoisen intervalliharjoittelun eli HIIT-treenien hyödyistä.

”Ratkaisu voi olla minuutin treeneissä ja muissa nopeissa kuntoilutavoissa, kuten tabata-treeni ja HIIT-treeni, joita eliittiurheilijat ovat käyttäneet monen, monen vuoden ajan”, MacDougall sanoi.

Lyhyet treenit ovat Daily Mailin mukaan niin hyödyllisiä, koska niillä on kasvanut vaikutus kehoissa. Kun treenin on lopettanut, kroppa jatkaa työntekoa ja polttoa 48-72 tuntia sen jälkeen ja kovatehoisen, lyhyen treenin jälkeen kehon on tehtävät töitä vielä kovemmin itsensä korjaamiseksi.

Jos haluat hyödyntää lempisarjasi mainoskatkot, et tarvitse kuin kellon, hieman tilaa ja omat kädet ja jalat avuksesi. MacDougall suosittelee kokeilemaan nopeaa paikallaanjuoksua tai ottamaan kyykyt, punnerrukset ja askelkyykyt mukaan iltarutiiniin.

Jos haluat kunnolla haastaa itsesi, voit käyttää koko mainostauon burpeiden tekemiseen.

”Avainasemassa on intensiivisyys ja olet vapaa käyttämään mielikuvitustasi treeniä valitessa”, MacDougall neuvoi.

Lähde: Daily Mail


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.