Kun uni ei tule: Tämä ajatusniksi auttaa nukahtamaan nopeammin

Sängyssä hyörimisen ja pyörimisen sijaan voit koittaa tätä niksiä, jotta uni tulisi.

Tiedät varmasti sen turhauttavan tunteen, kun on aivan poikki, mutta siitä huolimatta uni pysyy loitolla. PureWow kysyi neuvoa Beautyrest-patjafirman väeltä selvittääkseen, mikä on heidän paras niksinsä hetkiin, kun uni ei meinaa tulla.

Toimi näin: Sulje silmäsi ja koeta visualisoida mielessäsi lapsuuden kotisi yksityiskohtia. Kävele kodin käytävillä ja tiloissa ja poikkea eri huoneissa. Tuo mieleesi seinillä olevia valokuvia ja tauluja sekä muistele yksityiskohtia sohvan käsinojalla olevasta viltistä, johon kietoiduit vuosien ajan. Seuraavaksi huomaatkin jo, kuinka linnut visertävät, aurinko pilkistää esiin ja olet nukkunut useita tunteja.

Miksi se toimii: Syy on häiriöissä. Jokainen minuutti, jonka ajan olet keskittänyt huomiosi niihin noloihin lapsuuskuviin, joita äidin oli pakko pitää esillä, on minuutti pois stressaamasta työasioita tai muita huolia.

PureWowin sivuilla Susan Stinson on antanut toisenlaisen esimerkin häiriötekijäksi sopivasta asiasta: hän pelaa mielessään säännöllistä golfkierrostaan.

Jos taas häiriötekijöistä ei ole apua, voit kokeilla myös tätä tapaa, josta kerroimme aiemmin.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.