Banaanipannareiden tai -lettujen suosio jatkuu yhä, vaikka ne ovatkin olleet jo vuosia esillä Internetin ihmeellisessä maailmassa.

Urheilijoiden ja fitness-harrastajien keskuudessa jo pitkään suositut banaanipannarit eli ”bannarit” ovat löytäneet tiensä tavallisten pulliaisten keskuuteen. Ja mikä parasta, ne valmistuvat käden käänteessä! Oletko sinä jo kokeillut onneasi banaanilettujen valmistuksessa?

Vaikka nämä ihmepannarit voi olla vaikea saada pysymään kasassa, ne on äärimmäisen helppo kokata. Ja vaikka raaka-aineiden runsaudella ei päästä ennätysten kirjaan, sillä bannarit vaativat onnistuakseen vain kahta raaka-ainetta, voi tämän nopeasti valmistuvan herkun maulla ainakin kehuskella. Tarvitset siis valmistukseen vain yhden banaanin ja kaksi kananmunaa, eikös ole äärimmäisen yksinkertaista? Kaiken lisäksi bannarit ovat gluteenittomia ja maidottomia, joten ne sopivat moneen eri ruokavalioon.

Bannareita voi myös maustaa eri tavoin, kuten vaniljalla tai hunajalla, mikäli banaanin maku ei sellaisenaan houkuttele. Lisukkeiksi tai bannareiden sisään sopivat myös pähkinät, suklaanapit, mustikat ja vaikkapa mysli. Voit myös testata siirappia, hilloa tai suklaalevitettä bannareiden seurana. Nam nam!

Onnistuaksesi bannareissa sinun tarvitsee vain varmistaa, että paistat letut tarpeeksi pieninä ja muistaa kääntää lettu puolelta toiselle paiston aikana varovaisesti. Voit käyttää apunasi ohutta lastaa.

Katso Instagram-käyttäjien omia kuvia banaaniletuista alla!

Lähde: The Kitchn