Yhden tietyn kysymyksen esittäminen voi olla parempi säästää myöhempään vaiheeseen.

Nettideittailu on yleinen tapa tutustua uusiin ihmisiin ja löytää rinnalle kumppani, joten siihen liittyen on myös tarjolla paljon erilaisia vinkkejä, miten toimia. Esimerkiksi naisten kannattaisi tehdä aloite ja viestitellessä kannattaa kiinnittää huomiota oikeinkirjoitukseen – onpa yhdessä kyselytutkimuksessa selvitetty jopa paras tapa aloittaa keskustelu.

Kun kiinnostavan henkilön kanssa sitten lopulta alkaa viestitellä, ei viestittelyn alkuvaiheessa ja toiseen juuri tutustuessa kannata kysyä, mitä hän tekee työkseen. Tämä on ainakin Cosmopolitanin mukaan Beaumont Etiquette -sovelluksen perustaja Myka Meierin neuvo.

Syy tämän kysymyksen jättämiseen myöhemmäksi on se, että se voi joidenkin silmissä vaikuttaa opportunistiselta.

”Deittikursseillamme saamme paljon palautetta sekä miehiltä että naisilta siitä, että se on kuin kysyisit, ’kuinka paljon tienaat?’ ’Kuinka hyvin olet kouluttautunut?'”, Meier kertoi mitä teet työksesi -kysymyksen aiheuttamista reaktioista.

Cosmopolitanin mukaan Meier uskoo myös, että työstä kysyminen voi johtaa joskus umpikujaan: nettideittailussa tullut match voi vastata kysymykseesi, mutta ei kysy sinulta työstäsi – samaa tosin voi tapahtua muidenkin kysymysten suhteen.

Meier suosittelee pitämään alkuvaiheessa keskustelun henkilön taustassa tai kiinnostuksen kohteissa ja kysymään esimerkiksi mistä hän on kotoisin, mitä hän tekee viikonloppuisin ja minkälaisissa paikoissa hän käy, kun lähtee liikenteeseen.

”Kyse on siitä, että selvittää tässä vaiheessa enemmän heidän luonteestaan ja persoonastaan ja alustavasta eräänlaisesta kemiasta – jos sinulla ja hänellä on kemiaa”, Meier neuvoi.

”Usein on kuitenkin vain muutama kuva pohjana”, hän muistutti.

Lisää nettideittailuun liittyviä vinkkejä voit lukea täältä.

Mitä mieltä olet Meierin väitteestä olla kysymättä töistä tutustumisen alkuvaiheessa? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Cosmopolitan