Esimerkiksi sillä voi olla väliä, onko hymiöllä nenää vai ei.

Uuden kumppanin tapaaminen virtuaalimaailman kautta yleistyy koko ajan. Cosmopolitan yhdessä Revlonin ja Zooskin kanssa listasi yllättäviä puolia nettideittailusta, jotka jokaisen parikymppisen pitäisi tietää.

1. Miehet suosivat pidempiä viestejä

Kun nainen lähettää viestin, jos se on 140 merkkiä pidempi, on vastauksen saaminen 40 prosenttia todennäköisempää.

2. Aloitteen tekevät naiset saavat todennäköisemmin vastauksen

Jos mainitset päivällisen, juomat tai lounaan, saat 73 prosenttia todennäköisemmin vastauksen.

3. Vilkkainta nettideittiaikaa on joulusta ystävänpäivään

Zoosk.com:n mukaan joulun jälkeiset kaksi viikkoa ovat vilkkainta aikaa (rekisteröinnit lisääntyvät neljänneksellä tähän aikaan). Suosituin päivä virtuaalideittailulle on 5. tammikuuta, kun 54 prosenttia enemmän ihmisiä liittyy mukaan.

4. Hymiöiden tekotavalla on väliä

Jos laitat viestin, jossa hymiöllä on nenä, eli :-), saat 13 prosenttia todennäköisemmin vastauksen. Jos nenää ei ole, eli vain :), on 66 prosenttia epätodennäköisempää saada viesti.

5. Ulkoilmahenkiset sanat toimivat

Wiredin graafi osoitti 380 suosituinta englanninkielistä sanaa tuhannesta, joita käytetään eniten profiileissa yhdellä nettideittisivustolla. Listan kärjessä olivat sanat, kuten surffaaminen, jooga, hiihtäminen ja urheilija.

6. Huono kielioppi ei innosta

Kielioppivirheet eivät miellytä kumpaakaan sukupuolta. Kibinin teettämän kyselyn vastaajista 43 prosenttia sanoi, että huono kielioppi ei ole seksikästä.

7. Suurin osa suosii selfieitä profiilissa

Zoosk.com:n tutkimus selvitti, että 84 prosenttia suosi selfieitä muodollisempien profiilikuvien sijaan toisten profiileissa.

8. Liiallinen nettikommunikointi ennen näkemistä kasvotusten voi olla huono juttu

Vuonna 2013 julkaistu tutkimus väittää, että voi olla olemassa ”käännekohta” nettideittailussa. Tutkijoiden mukaan liiallinen nettikommunikointi ennen ensimmäisiä treffejä voi saada idealisoimaan vastapuolen ennen tapaamista ja johtaa pettymykseen, kun lopulta näkee oikeasti.

Lähde: Cosmopolitan