Simppeli tapa voi auttaa paremmin tutustumaan henkilöön, jota todella haluaa tapailla.

Miehet tekevät 3,5 kertaa todennäköisemmin aloitteen nettideittailussa lähettämällä ensimmäisen viestin. Moni nainen saakin viestejä henkilöiltä, joita ei haluaisi tapailla, mutta tilanne olisi helppo korjata – tekemällä aloite itse.

Deittisivusto OkCupidin tekemän raportin mukaan aloitteen tekevät naiset juttelevat yleensä viehättävämpien henkilöiden kanssa, kun taas miesten aloitetta odottavat naiset päätyvät todennäköisemmin keskustelemaan sellaisten kanssa, ketkä eivät heitä niin miellytä.

”Ihmisten tavoitteet ovat korkealla ja heillä on taipumusta laittaa viestiä itseään viehättävämmälle henkilölle. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäistä viestiä odottavat naiset voivat tyytyä vähempään”, Jimena Almendares OkCupdilta kertoi Glamour-lehdelle.

Naiset saavatkin 2,5 kertaa todennäköisemmin vastauksen kuin miehet. Tämän lisäksi 30 prosenttia heteronaisten aloittamista keskusteluista johtaa treffeihin, kun taas heteromiesten aloittamien keskustelujen kohdalla näin käy vain 12 prosenttille.

Jos siis olet nettideittailua harrastava nainen ja odotat aloitetta miehiltä, muuta toimintatapaasi ja tee aloite itse. Nettideittailussa kannattaa kuitenkin muistaa oikeinkirjoitus, sillä kirjoitusvirheet voivat saada deittailun tyssäämään, kuten kerroimme aiemmin.

Lähde: Glamour