Apua laihduttamiseen: Ota nämä syötävät osaksi aamupalaa

Nauti näitä syötäviä aamiaisen yhteydessä, sillä siitä voi olla apua kilojen karistamisessa.

Kunnon terveellisellä aamiaisella päivä lähtee hyvin käyntiin ja olet energinen lähtiessäsi päivän askareiden pariin töiden tekemisestä opiskeluihin. Aamupalalla on väliä myös laihduttamisen kannalta eikä aamuisin kannata laittaa suuhun mitä tahansa. Siksi kotiin kannattaakin hankkia näitä vakiosyötäviä, joita nauttia aamupalan yhteydessä. Lue alta kuusi vinkkiä.

Ota nämä syötävät osaksi aamupalaa:

Kaneli

Kaneli on aamupalasi salainen tehopakkaus laihduttamisen kannalta. Kaneli tuo makeutta lähes kaikkeen – ilman kaloreita – ja se sopii hyvin esimerkiksi makeuttamaan kahvia tai puuron kaveriksi. Se voi myös auttaa säännöstelemään verensokeria, jotta pysyt energisenä koko aamun ilman, että joudut nappaamaan toisen makean herkun.

Kananmunat

Kovaksi keitetyt kananmunat ovat terveellinen syötävä ja parempi vaihtoehto napattavaksi mukaan kuin bagel tai mustikkamuffini, sillä noin 70 kaloria ja 6 grammaa proteiinia sisältävä kananmuna pitää sinut kylläisenä ja energisenä koko aamun. Vielä täyttävämmän ja herkullisemman aamupalan saat nopeasti tehtyä yhdistämällä keitetyn kananmunan avokadoon pilkkoen kaksi kovaksi keitettyä kananmunaa ja puolikkaan avokadon, laittamalla ne kulhoon ja koristamalla esimerkiksi tuoreilla yrteillä.

Hedelmät

Hedelmät toimivat niin jogurtin kuin puuron ohessa tai herkulliseksi smoothieksi valmistettuna. Hedelmät voivat tuoda helpotusta makeanhimoon aamulla ja koska hedelmissä on kuitua, pysyt paremmin kylläisenä.

Vihreä tee

Teen juomisella on todettu erilaisia terveysvaikutuksia ja laihduttaessa ei vihreää teetä voi ohittaa. Sen on osoitettu esimerkiksi lisäävän aineenvaihduntaa ja alentavan stressitasoja.

Kreikkalainen jogurtti

Tämä on monen aamupalasuosikki, koska yhdistelemällä siihen esimerkiksi banaania ja pähkinöitä tai vaikkapa mustikoita, persikoita ja mysliä, saat luotua vähäkalorisia ja terveellisiä aamupaloja. Pidä vain silmällä sitä, kuinka paljon jogurtissa ja haluamissasi lisukkeissa on sokeria, ettet saa liikaa sokeria aamupalastasi.

Kaura

Kulhollinen kaurapuuroa voi auttaa sinua saavuttamaan laihduttamisen tavoitteesi. Kauralla kestää pidempään ruoansulatuksessa, joten pysyt pidempään kylläisenä eikä energiatasosi romahda. Pysy vain loitolla sokerisista, prosessoiduista kaurahiutaleista.

Lähde: Popsugar


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.