Ympäristö, huono ruokavalio ja ilmansaasteet vaikuttavat kehoomme huonolla tavalla ja voivat aiheuttaa toksiinien kertymistä.

Liikunnan puute voi myös aiheuttaa myrkkyjen kertymistä ajan myötä, mikä voi johtaa vakaviin terveysongelmiin. Jos sinulla on jokin näistä oireista, on aika aloittaa liikunta ja muuttaa elintapoja.

Oireet, jotka osoittavat, että kehosi on täynnä toksiineja

 1. Jatkuva vessassa käymisen tarve
  Mitä enemmän käyt vessassa, sitä enemmän toksiineja on kertynyt elimistöön. Älä pelkää, koska tällä tavalla pääset eroon myrkyistä elimistössäsi. Juo paljon vettä ja teetä ruoansulatuksen parantamiseksi.
 2. Pahanhajuinen hengitys
  Pahanhajuinen hengitys johtuu suussa olevista bakteereista, mutta se voi myös tarkoittaa, että jokin on vialla suolistossa ja maksassa. Juo vihreää teetä ja lisää korianteria ruokavalioon.
 3. Hajuaistin herkkyys ja ongelmat
  Jos kehoon on kertynyt paljon toksiineja, saatat tulla herkiksi tuoksuille. Maksaongelmat voivat myös häiritä maku- ja hajureseptoreitasi, mikä voi johtaa mm. tuskallisiin päänsärkyihin.
 4. Jatkuvat paino-ongelmat
  Hormonaalinen epätasapaino ja epäterveellinen ruokavalio voivat aiheuttaa jatkuvaa paino-ongelmaa. Aloita terveellinen ruokavalio, juo paljon vettä ja ole fyysisesti aktiivisempaa.
 5. Päänsärky ja lihassärky
  Jos koet lihaskipuja ja päänsärkyä säännöllisesti, tämä saattaa viitata kohonneeseen toksiinipitoisuuteen kehossasi. Terveellinen ja tasapainoin ruokavalio auttaa sinua pääsemään eroon säryistä.

Jos oireesi ovat vakavia, on syytä olla yhteydessä lääkäriin. Säännöllinen liikunta, riittävä vedenjuonti, terveellinen ruokavalio ja tarpeen mukaan hankitut lisäravinteet ovat avainasemassa siihen, että kehosi voi parhaiten. Lisäksi kannattaa välttää liiallista kemikaalikuormaa kosmetiikassa ja puhdistustuotteissa.

Jaa tämä juttu eteenpäin!

Lue myös: 5 nerokasta tapaa, joiden avulla lisäät vedenjuontiasi

Lähde: Women Daily Magazine