Kaksi ystäväkaksikkoa uskaltautui toistensa parturoitavaksi.

Naiset voivat olla tarkkoja hiuksistaan ja siitä, miten ne on leikattu ja tyylitelty – monella on myös oma luottokampaaja eikä hiuksiin saa koskea kukaan muu kuin hyväksi todettu alan ammattilainen.

Oman parhaan ystävän päästäminen saksien kera käsiksi hiuksiin voikin olla pelottava ajatus, mutta BuzzFeed sai neljä naista suostumaan moiseen. Parhaat ystävykset Lindsay ja Alana sekä Liz ja Carmyn pääsivät leikkaamaan toistensa hiukset parhaakseen näkemällä tavalla.

”Tässä tulevat ilmi pahimmat painajaiseni”, Alana sanoo BuzzFeedin julkaisemalla videolla parhaan ystävänsä saksiessa hänen hiuksiaan.

Ensimmäisellä videolla Alana koettaa toteuttaa Lindasylle pitkän polkkatukan näyttelijä Kate Bosworthilla nähtyyn tyyliin. Liz taas suunnitteli Carmynin hiusten kerrostamista näyttelijä Sofia Vergara esikuvanaan.

Toisella videolla sakset annettiin Lindsayn ja Carmynin käsiin. Lindsay suunnitteli Alanalle näyttelijä Rachel Bilsonin tyyliä tämän O.C.-sarjan ajoilta ja Carmyn aikoi leikata Lizille otsatukan.

Naisista Lindsayta lukun ottamatta kaikki tuntuivat olevan edes suht tyytyväisiä ystäviensä jälkeen.

”Minun ei varmaan tarvitse mennä edes kampaajalle, katsos sinua”, Alana kehaisi Lindsayta.

Katso jutun yllä olevalta videolta, miten Alana ja Liz onnistuivat. Toisen osan, jossa Lindsay ja Carmyn saavat vuoron leikata hiuksia, voit katsoa täältä.

Lähde: BuzzFeed, BuzzFeed