Parien mielestä yksi asia paljastaa parhaiten, onko kyse vakavasta suhteesta vai ei.

On helppo huomata, kun virallisesti tapailee jotakuta, mutta suhteen vakavoitumisen hoksaaminen ei ole yhtä helppoa. Osalle tietty kuukausimäärä tapailua kertoo vakavoitumisesta, toisille muuttaminen saman katon alle.

Brittiläinen parisuhdetukea tarjoava järjestö Relate selvitti kyselyllä, mikä kertoo parien mielestä eniten suhteen vakavoitumisesta. Women’s Healthin mukaan suurin osa pareista, 50 prosenttia, kertoi ongelmista puhumisen olevan vahvin merkki vakavasta suhteesta.

Toiseksi vahvin merkki – 44 prosentin kannatuksella – vakavasta suhteesta on se, kun pari päättää, ettei tapaile muita. 39 prosentin mielestä taas naimisiin meneminen on merkki sitoutumisesta ja vakavasta suhteesta.

Eli vaikkapa olisit siis jo naimisissa, mutta et jaa ongelmia kumppanisi kanssa, on suhteessa vielä työstettävää. Siinä on myös järkeä, kuten Woman’s Health huomauttaa: onnellisessa avioliitossa (tai parisuhteessa) jaetaan sekä hyvät että huonot asiat ja autetaan toista selviämään niistä.

Seuraavan kerran kun sinua ärsyttää kumppanisi vuodatus hänen työasioistaan, muista, että hänen avautuminen on hyvä merkki.

Lähde: Women’s Health