Jos sinulla on vaikeuksia valita, miten kuntoilisit, turvaudu horoskooppimerkkiisi ja tee valinta sen mukaan.

”Jooga, nyrkkeily vai sittenkin zumba? Ei, ehkä kuitenkin juokseminen…” Kun tapoja kuntoilla ja erilaisia liikuntatuntejakin on runsaasti, voi itselle mieluisan vaihtoehdon löytäminen olla hankalaa ja vaihtoehtojen paljous saa pään pyörälle.

Aina on toki mahdollista lähteä kokeilemaan, mikä eri vaihtoehdoista olisi itselle mieluisin. Hauskempi tapa sen sijaan on se, että antaa oman horoskooppimerkkin tehdä päätöksen puolestasi.

Pure Wow on koostanut listan, jolla jokaiselle horoskooppimerkille on löydetty sopivin tapa kuntoilla. Lue alta mikä on sinun horoskooppimerkille sopivin ja lähde sitten kokeilemaan, onko se todella sinun juttusi!

Kauris: Pilates

Kauriilla on sellaista kuria ja itsehillintää, joiden kanssa monilla muilla on ongelmia. Pure Wow’n mukaan Pilates Reformer -tunti on kauriille täydellinen treeni ja jokainen tunti on edellistä haastavampi.

Vesimies: Zumba

Vesimiehet ovat uteliaita, luovia ja eivät koskaan epäröi kokeilla uusia asioita. He ovat myös joukkuepelaajia, jotka saavat energiaa ympärillään olevista ihmisistä. Monelle muulle, varautuneemmalle horoskooppimerkille Zumba-tunnit voisivat olla yhtä painajaista, mutta ne ovat kuin tehtyjä vesimiehelle varten.

Kalat: Jooga

Tämän merkin edustajille kuntoilussa on kyse yhtä paljon mielen ja sielun kuin fyysisen puolen hoitamisesta. Hiljainen, rauhoittava tapa kuntoilla, kuten jooga, antaa kaloille täydellisen tasapainon. Jos taas kalat kaipaa hieman vaihtelua, kannattaa kokeilla suppailua tai vesijoogaa – onhan kyse vesimerkkistä.

Oinas: Tanssiminen

Oinaat ovat luonteeltaan kilpailunhaluisia ja nauttivat myös esillä olemisesta. Pure Wow’n mukaan heille ei sovi viikottaiset joogatunnit, koska he mieltävät ne liian hitaaksi. Tanssitunti on enemmän oinas-naisen heiniä, sillä siellä hän pääsee näyttämään osaamistaan.

Härkä: Jooga

Kalojen tapaan myös härille sopii jooga. Härkä-naiset ovat sensuaalisia ja sorjia. He ovat myös itsepäisiä, joten joogan kaltainen kuntoilu on täydellinen vaihtoehto.

Kaksonen: Kuntopiiri

Kaksosille tärkeintä on välttää yksitoikkoisuutta. Vaihtelevuus ja sosiaalisuus on tärkeää, jotta kaksonen jaksaa keskittyä treeniin. Kokeile kuntopiiriä, missä liikkeet koko ajan vaihtuvat ja itseensä voi imeä lisää energiaa muista.

Rapu: Spinning

Pure Wow’n mukaan ravut kukoistavat rutiinin ja rakenteen keskellä. Vaikka muiden ympäröimänä oleminen treenatessa on ravun mieleesi, saattaa hän toisinaan kaivata myös tilaa olla omissa ajatuksissa. Spinning-tunti tai juoksukerhoon liittyminen sopii tähän tarkoitukseen mainiosti.

Leijona: Nyrkkeily

Leijona pitää haasteista ja on kuntoilutyylinsä suhteen hieman räikeämpi. Leijona-nainen kaipaakin jotain, joka jatkuvasti haastaa häntä, kuten nyrkkeily tai HIIT-tunti.

Neitsyt: Barre

Tuskin mikään muu merkki on yhtä huolellinen tai keskittynyt kuin neitsyt. Pure Wow’n mukaan tämän merkin edustajille paras kuntoilumuoto onkin treeni, joka korostaa muotoa ja rakennetta, kuten barre tai Pilates.

Vaaka: Ohjatut yksilötunnit

Toiset mielellään kuntoilevat omassa rauhassa, mutta vaa’at ovat eri maata. Vaa’at pärjäävät hyvin ohjatuilla yksilötunneilla personal trainerin kanssa tai sellaisissa lajeissa, joissa tarvitaan kumppani, kuten tennis tai taistelulajit.

Skorpioni: Pitkän matkan juoksu

Skorpionin tyynyn ulkokuoren alla on tulinen sisus ja todella keskittynyt vietti. Kestävyysurheilu, kuten pitkän matkan juokseminen tai uiminen auttaa vapauttamaan turhautumisia ja samalla saavuttamaan kuntoilutavoitteita. Pure Wow’n mukaan vuosi 2017 voisikin olla skorpioineille se vuosi, kun aloittavat harjoittelun esimerkiksi triathlonia varten!

Jousimies: Vaihtelua

Seikkailulliset ja luonnostaan urheilulliset jousimiehet rakastavat haasteita ja kaipaavat vaihtelua. Esimerkiksi CrossFit tai samalla tavalla intensiivinen tunti auttaa jousimiehiä pysymään timminä, kun taas satunnainen esterata ravitsee seikkailullista puolta.

Mitä pidät sinun horoskooppimerkillesi sopivasta kuntoilumuodosta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Pure Wow