Horoskooppimerkkisi voi paljastaa, minkälaisesta seksielämästä nautit ja minkälainen rakastaja olet.

Horoskooppimerkkisi voi kertoa mielenkiintoisia puolia sinusta aina deittailupaheistasi huonoimpaan piirteeseesi, toimia meikki-inspiraationa niin huulipunan kuin kynsilakan suhteen tai auttaa keksimään, miten kuntoilla tai minne matkustaa.

Ei siis liene yllätys, että horoskooppimerkki voi paljastaa myös seikkoja seksielämään liittyen. Pure Wow selvitti The Astrology of You and Me -kirjan tehneen Gary Goldschneiderin avulla, mitä horoskooppimerkkisi kertoo siitä, minkälainen rakastaja olet – lue kuvaukset alta.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Sinun lähestyminen seksiin on samankaltainen kuin elämään ylipäänsä: aina ajattelet pitkällä tähtäimellä.

”Kauriit nauttivat seksistä tiheään, kunhan sen on sellaisen kanssa, kenestä he välittävät ja näkevät tulevia mahdollisuuksia hänen kanssaan”, Goldschneider selitti.

”Seksi ja rakkaus ovat sama asia monille kauriille ja vain muutamat heistä kohtelevat kumpaakaan seikkaa pinnallisella tavalla”, hän jatkoi.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

”Kun on kyse seksistä, vesimiehet kyllästyvät helposti”, Goldschneider sanoi.

Tässä tapauksessa auttaa, jos kumppanisi on kartalla siitä, mistä pidät ja et pidä, jotta mielenkiinto säilyy. Pure Wow’n mukaan vaikka saatat päätyä kokeilunhaluisten kumppaneiden rinnalle, hieman sievistelyyn taipuvainen kumppani voisi olla hyvästä.

”Joissakin tapauksissa he voivat stimuloida hävytöntä vesimiestä aivan uusiin kokeiluihin, jotka voivat olla melko nautittavia”, asiantuntija tokaisi.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalanaisille seksi voi olla monimutkaista. Herkkä, emotionaalinen luonne johtaa siihen, että olet alitajuisesti taipuvainen käyttämään sitä fyysisenä tapana käsitellä ongelmiasi ja murheitasi aina huonoista päivistä yksinäisyyteen ja epävarmuudesta suuttumukseen. Tämä ei kuitenkaan ole aina huono asia.

”Nämä negatiiviset tuntemukset jollain tavalla sopivat yhteen ja tuottavat hurmioituneita seksuaalisia huippuja”, Goldschneider kertoi.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Arjen keskellä sinulla on ylläsi soturimainen ulkokuori, mutta makuuhuoneen puolella olet pehmo, joka haluaa seksin olevan suloista ja hellää, kuten romanttisissa komedioissa. Tämä piirre ei kuitenkaan näy silloin, kun tavoittelet seksiä.

”Oinas ei juuri välitä viivytetystä nautinnon saamisesta. He haluavat sen, mitä haluavat, juuri silloin kuin haluavat ja yleensä saavat sen”, Goldschneider sanoi.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Pure Wow’n mukaan yhden yön jutut eivät ole härkänaisen heiniä. Jalat maassa -tyyppisenä maamerkkinä haluat pitää asiat makuuhuoneen puolella hitaana, aistikkaana ja tarkoituksellisena.

”Härkä-rakastajat saavat iloa kaikista lihallisista tuntemuksista, joita seksi tarjoaa, mielellään kiireettömällä ja estottomalla tavalla”, Goldschneider kuvaili.

Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Hauskanpitoa rakastavana kaksosena nautit tilanteiden ja asioiden muuttamisesta sosiaalisessa ja ammatillisessa elämässäsi. Sama lähestymistapa pätee seksiin.

”Kaksoset yleensä kiihottuvat helposti ja tulevat tyydytetyksi helposti. Heillä voi olla monenlaisia pervoja kiinnostuksen kohteita, he rakastavat kokeilla asioita ja heitä viehättää seksiin liittyvät asiat laajalla skaalalla Kama Sutrasta S&M-leikkeihin”, Goldschneider paljasti.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Luonnostaan tunteellinen ja varautunut luonteesi tekee sinusta erittäin intohimoisen rakastajan, mutta vain silloin, kun olet varma siitä, että olet turvallisessa paikassa.

”Ravut erikoistuvat pitkiin, venytettyihin suudelmiin ja syleilyyn”, Goldschneider kertoi.

Asiantuntijan mukaan toisen ihmisen kehon koskettaminen on äärimmäistä sensuaalista mielihyvää ja se, että rapu antaa toisen ihmisen koskettaa itseään, on ilmaisu luottamuksesta ja syvästä intimiteetistä.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Tämän merkin naiset osaavat ottaa huomion haltuun, mutta Pure Wow’n mukaan seksin suhteen asennoituminen on yllättävän antelias ja pragmaattinen.

”Leijonan asenn on se, että seksi on erittäin luonnollinen asia ja siihen ryhdytään, kun kumpikin osapuoli on sillä päällä”, Goldschneider selitti.

Tähän liittyen, olet itse usein mielelläsi tyydyttämässä kumppanisi ilman, että saat itse niin sanotusti maksimaaliset edut irti seksistä.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Hienotunteisuus kuvaa sinun seksityyliäsi. Käytännöllisenä ja kunnianhimoisena et pidä seksistä puhumisesta, vaikka seksiä harrastaessa se ei siltä vaikuttaisi.

”Salasuhteet usein ovat neitsyiden mielestä erittäin viehättäviä ja neitsyt voi kiihottua seksuaalisesti näistä luvattomista seikkailuista”, Goldschneider sanoi.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaakanaisena olet horoskooppimerkkien bilehile, joten ei liene yllätys, että pidät seksistä.

”Vaikka vaaka-rakastajat ovat melko kykeneviä odottamaan, heillä luonnostaan on taipumus ryhtyä heti tuumasta toimeen seksin suhteen”, Goldschneider totesi.

Myös paikka seksin harrastamiselle voi olla erikoinen. Goldschneiderin mukaan vaakanainen ei välttämättä tarvitse sänkyä seksin harrastamiseen.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

”Vaikka skorpioni voi aluksi vaikuttaa ahdistuneelta, ujolta tai vetäytyneeltä, kun hän on seksuaalisessa kontaktissa mukana, hänen todella intohimoinen luonne pääsee esiin”, Goldschneider paljasti.

Kun näin käy, skorpionille tyypillisellä tavalla se on intensiivistä. Pure Wow’n mukaan kun Usher kirjoitti kappaleeseensa sanat ”lady in the streets but a freak in the bed”, ajatteli hän todennäköisesti skorpionia.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Sinun nälkäinen, vaeltava vartalosi haluaa tositoimia ja impulsseja sängyssä.

”Suoraan, kiihkeään ja toisinaan todella intensiiviseen jousimieheen voi luottaa suuren nautinnon tarjoajana”, Goldschneider kertoi.

”Spontaani ilmaisu on jousimiehelle ominaista”, hän lisäsi.

Pure Wow’n mukaan saatatkin siis hyvin olla yllättämässä rakkaasi pikaisella seksisessiolla ruokapöydällä – olet sellaisena vain oma itsesi.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Pure Wow