Horoskooppimerkkisi ei kerro vain luonteestasi ja tulevaisuudestasi asioita vaan jopa kynsiin sopivat parhaimmat sävyt.

Kaikki eivät usko horoskooppeihin, mutta tästä listauksesta voi olla iloa myös heille, jos esimerkiksi kaipaa vaihtelua kynsilakkojen sävyihin eikä keksi, minkälaista hankkisi. Lue alta millaiset sävyt sopivat eri horoskooppimerkeille.

Oinas

Energiaa täynnä oleva oinasnainen tarvitsee vahvan sävyn kuvastamaan luonnettaan ja menestyksen nälkäänsä. Violetti on maino ja majesteettinen valinta oinaalle, mutta myös rohkeat punaisen sävyt kannattaa ottaa kokeeksi, sillä ne kuvastavat oinaan itsevarmuutta ja intohimoa.

Härkä

Härät ovat todennäköisimmin järjestelmällisiä ja kaipaat järjestystä kaaoksen sijaan. Voimakkuus ja kiintymys ovat muita tärkeitä ominaisuuksia, joiden johdosta vihreä on loistava valinta kynsilakan väriksi. Toinen tapa on valita hienovaraisia pinkin sävyjä, ei liian kirkkaita vaan elegantteja.

Kaksonen

Kaksoset kammoavat tylsyyttä ja heiltä ei puutu päättäväisyyttä. Oikea kynsilakan väri tälle merkille on uskalias oranssi tai todella näyttävä keltainen. Älä pelkää näiden vahvojen värien käyttöä, mutta älä liioittele kuitenkaan kimaltelevien lopputulosten kanssa.

Rapu

Kun rapu alkaa välittää jostakusta, he ovat aina suojelevia. Hopea on oikea sävy, joka antaa sen verran hohtoa, että rapu pääsee pois kuorestaan. Romanttista puoltaan ravut voivat esitellä vahvalla metallisella hopealla.

Leijona

Luova ja joskus jopa pomotteleva leijona omaa paljon voimaa ja energiaa ja he ovat halukkaita levittämään säteilyään ympärillään oleville ihmisille. Paras sävy leijonille on joko pronssi tai jopa enemmän uskalias kultainen. Leijonankaan ei kannatta liioitella kimaltelevuuden kanssa, vaan käyttää sopivasti niin, että sisäinen jumalatar pääsee esille.

Neitsyt

Neitsyistä muut saattavat ottaa hyödyn irti, sillä he antavat itsesään paljon muille. Diivaile ja hanki hieman lisää itseluottamusta lakkaamalla kyntesi kirkkaan ja rohkean punaiseksi. Vaihtoehtoisesti käytä laivastonsinistä tai suklaanruskaa tehdäksesi hieman hienovaraisemman säväytyksen.

Vaaka

Rennot ja romanttiset vaakanaiset suosivat hienoutta ja asioiden tapahtumista omalla painollaan. Vaaoille sopii nude, mutta uskaliaampiakaan vaihtoehtoja ei tarvitse unohtaa. Kun vaakanainen tuntee olonsa energiseksi, kannattaa silloin valita eloisa sinisen sävy.

Skorpioni

Energisillä skorpioneilla on kaksi tapaa valita sopiva lakkasävy. Pinkki tuo esiin skorpionien pehmeämpää puolta, mutta eleganttia ilmettä tavoitellessaan kannattaa valita syvempiä ja rikkaampia ruskean sävyjä. Kumpaakaan sävyä ei tarvitse katua, sillä ne molemmat sopivat skorpionin persoonaan.

Jousimies

Aina itseään haastamassa olevat jousimiehet voivat valita kirkkaampia violetin sävyjä, jotka korostavat ei hölynpölyä -asennetta. Rohkeampi valinta on musta, mutta omaa särmää ei kannatta koettaa esitellä, jos sellaista ei omaa.

Kauris

Neutraalit ovat aina hyvä valinta kauriille ja samoin on sinisen kanssa. Luonnollinen ja vaimea harmaanruskea voi pidätellä kauriiden taistelevaa luonnetta. Pehmeä sinisen sävy taas tuo esiin kauriin romanttisempaa puolta.

Vesimies

Vahvuus ei ole ongelma vesimiesnaisille, joten kirkkaat värit ovat aina hyvä valinta. Vesimiehet voivat laittaa jopa neonvärejä, mutta jos haluaa hieman pidätellä räväkkyyden kanssa, niin kannattaa silloin suosio rikasta turkoosia.

Kalat

Tunteellinen syvyys ja myötätunto ovat kalojen piirteitä, joten pinkin ja violetin sävyt ovat täydellisiä valintoja kaloille. Kalat voivat myös koristaa kynsiään harmaan eri sävyillä, jotka puhuttelevat heitä itseään.

Lähde: Become Gorgeous