Horoskooppimerkkisi voi kertoa sinusta paljon – kuten sinun huonoimman piirteesi.

Jokaisella ihmisellä on niin hyvät kuin huonot puolensa, mutta huonoja voi olla vaikea tunnustaa ja toisinaan jopa itse tiedostaa, mitä ne ovat. Vaikka on ne kuuluvat osaksi elämää, on Women’s Healthin mukaan ymmärrettävää haluta tietää mitä ne ovat, jotta niitä voi työstää.

Women’s Health jututti astrologi Donna Pagea jokaisen horoskooppimerkin huonoimmista puolista. Lue alta, mikä on horoskooppimerkkisi perusteella sinun huonoin puolesi ja mitä koettaa parantaa itsessäsi.

Oinas (21.3. – 20.4.)

Oinaan huonoin puoli on holtittomuus. Sinä hyppäät innolla suoraan mukaan juttuihin, mutta se voi toisinaan olla holtitonta ja vaarallista. Voi tuntua hauskalta idelta lähteä avantouimaan keskellä yötä, mutta se voi mennä myös kamalalla tavalla pieleen. Seuraavan kerran kun saat mainion idean, mieti hetki onko se todella hyvä idea toteuttaa, ihan varmuuden vuoksi.

Härkä (21.4. – 20.5.)

Härän huonoin puoli on seikkailunhalun puute. Sinä pidät rutiineista, mutta joskus voit jäädä niihin liiaksi kiinni. Women’s Healthin mukaan on ihan okei haluta tuntea olonsa mukavaksi, mutta samaan ravintolaan meneminen joka treffi-ilta tai saman ohjelman katsominen illasta toiseen voi alkaa maistua puulta. Koeta antaa ystäviesi valita menopaikka seuraavaa tyttöjen iltaa varten ja ole valmis uusille kokemuksille. Saatat huomata nauttivasi siitä enemmän kuin osasit kuvitella.

Kaksonen (21.5. – 21.6.)

Kaksosen huonoin puoli on juoruaminen. Sinä todella pidät juorujen kertomisesta, mutta se voi kostautua. Sinun ei ole tarkoitus jakaa muiden salaisuuksia, mutta niitä vain lipsahtaa ulos suustasi, kun juttelut muiden kanssa. Seuraavan kerran, kun joku kertoo sinulle jotain yksityistä, mieti hetki miltä sinusta tuntuisi, jos joku levittäisi sinun salaisuuksia ympäriinsä. Se voi auttaa sinua pitämään suusi supussa.

Rapu (22.6. – 22.7.)

Ravun huonoin puoli on takertuvaisuus. Sinä tykkäät huolehtia ja hoitaa muita, mutta osaat itse olla myös melko takertuvainen ja vaativa huomion suhteen. Saatat pitää liian tiukasti kiinni ihmissuhteesta ja saada muut tuntemaan olonsa tukahdetuksi. Kaikki kumpuaa hyvästä paikasta, haluat vain rakastaa ja tulla rakastetuksi, mutta sitä voi olla vaikea käsitellä. Jos huomaat rakkaasi ärsyyntyvän huomionhakuisuudestasi, ota askel taaksepäin ja anna hänen tehdä omaa juttuaan. Voit jopa huomata nauttivasi omasta ajastasi.

Leijona (23.7. – 22.8.)

Leijonan huonoin puoli on yliherkkyys. Herkkyytesi on hieno piirre, mutta se voi aiheuttaa myös ongelmia. Jos joku satuttaa sinua ja loukkaa tunteitasi, et osaa tuoda sitä esiin ja saatat hylätä ihmisen, jolloin kaikki häviävät. Seuraavan kerran kun koet, että sinua on kohdeltu väärin, sano jotain ja anna toiselle ihmiselle mahdollisuus korjata tilanne. Siitä voi olla paljon iloa ihmissuhteen pelastamiseksi, Women’s Health huomauttaa.

Neitsyt (23.8. – 22.9.)

Neitsyiden huonoin puoli on perfektionismi. Sinä tykkäät tehdä asiat tietyllä tavalla ja voi tuntua vaikealta, kun asiat eivät kohtaa sinun vaatimaa täydellisyyden tasoa. Ja kun haluat asioiden olevan juuri tietyllä tavalla, saatat ärsyttää muita. Älä siis pelkää kysyä muiden mielipiteitä ja oikeasti kuunnella, mitä he sanovat. Jos et ole samaa mieltä, se on ihan okei – ainakin muut tuntevat tulleensa kuulluksi.

Vaaka (23.9. – 23.10.)

Vaa’an huonoin puoli on tunteiden pullottaminen. Arvostat rauhaa ja harmoniaa ja vaikka se on hieno asia, voi siitä seurata ongelmia, kun kumppanisi tekee jotain, missä et ole täysin mukana. Women’s Healthin mukaan saatat pitää tunteesi itselläsi välttääksesisaikkinaa, mikä ei auta mitään. Seuraavan kerran kun jokin saa sinut tolaltasi, puhu asiasta. Kenties tilanteen voi ratkaista helpommin kuin kuvittelit.

Skorpioni (24.10. – 22.11.)

Skorpionin huonoin puoli on kostonhalu. Ihmiset mielellään avautuvat sinulle, mutta kun he loukkaavat sinua, sinua houkuttaa käyttää sinulle uskottuja salaisuuksia aseena heitä vastaan. Sen sijaan, että puukottaisit selkään sinut suututtanutta ihmistä, koeta keskittyä itse ongelman selvittämiseen. Tarkoituksella toisten salaisuuksien jakaminen saa sinut vain näyttämään ikävältä.

Jousimies (23.11. – 22.12.)

Jousimiehen huonoin puoli on jääräpäisyys. Sinulla on tapana kehittää vahvoja uskomuksia ja saatat joutua vaikeuksiin, kun et vaivaudu tarkistamaan faktoja. Saatat kertoa ystävillesi, että tiedät olevan mahdollista lähteä reppureissulle Eurooppaan kuukaudeksi alle tuhannella eurolla, mutta kun ei tee tarpeeksi taustatyötä ennakkoon, voi taloudellisesti kaikki mennäkin metsään. Seuraavan kerran kun siis vannot tietäväsi vastauksen johonkin, varmista se ihan kaiken varalta. Olosi on parempi, kun sinulla on vankkaa tietoa.

Kauris (23.12. – 19.1.)

Kauriin huonoin puoli on sitoutuminen. Olet sanasi mittainen, mutta et myös anna sitä, ellet ole täysin varma voivasi pitää lupauksestasi kiinni. Women’s Healthin mukaan se voi aiheuttaa ongelmia sitoutumisen suhteen, varsinkin kun mikään elämässä ei ole satavarmaa. Vaikka onkin hyvästä miettiä isoja askelia kunnolla ennen kuin niitä toteuttaa, koeta edetä asioissa luottaen siihen, että asiat järjestyvät sen sijaan, että vaadit täyttä varmuutta. Se voi muuttaa elämäsi.

Vesimies (20.1. – 19.2.)

Vesimiehen huonoin puoli on empatian puute. Ihmiset hakeutuvat luoksesi saadakseen neuvoja, koska olet hyvä katsomaan asioita ulkopuolisen näkökulmasta, mutta toisinaan asioiden tunnepuoli aiheuttaa sinulle ongelmia. Vaikka pystyt tarjoamaan paljon faktoja, on toisinaan empatian kanssa sinulla ongelmia. Seuraavan kerran kun neuvot ystävääsi, koeta asettaa itsesi hänen kenkiin. Se voi auttaa sinua olemaan sympaattinen hänen ongelmansa suhteen.

Kalat (20.2. – 20.3.)

Kalojen huonoin puoli on omien tarpeiden jättäminen huomiotta. Sinä hylkäisit kaiken hädässä olevan ystäväsi takia, mutta se voi tapahtua omalla kustannuksellasi – ja tiedostat sen. Women’s Healthin mukaan saatat olla ärsyyntynyt siitä, ettet saanut nukuttua tarpeeksi sen jälkeen, kun menit pelastamaan ystäväsi pinteestä, kun hänen autonsa sammui keskellä yötä tai jatkuvasti sinulta jää salitreeni väliin, jotta voit kokata töissä ahertavalle kumppanillesi joka ilta, mutta olet ne päätökset tehnyt. Seuraavan kerran kun aiot tarjota apua, mieti hetki miten se vaikuttaa sinuun ja voit elää seurauksien kanssa. Jos et voi, on ihan okei ajatella itseäänkin välillä.

Tunnistitko itsesi horoskooppimerkkisi huonoimmasta puolesta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Women’s Health