Kyselyyn pohjautunut tutkimus on selvittänyt, minkälaisia paheita eri horoskooppimerkeillä on deittailun saralla.

Jokaisella ihmisellä on jonkinlaisia paheita ja myös deittailussa on omansa. Deittihuutokauppasivusto What’s Your Price on nyt teettänyt käyttäjillään tutkimuksen, jolla selvitettiin deittalupaheita horoskooppimerkkien mukaan.

Brittilehti Metron mukaan sivuston käyttäjiltä kysyttiin yleisistä deittailutavoista. Kyselytutkimukseen vastasi yli 8 200 henkilöä ja sen avulla saatiin alla olevat tulokset:

Kauris (22.12.-19.01.)

What’s Your Pricen tutkimuksen mukaan kauriit todennäköisimmin lähettävät yksityisviestiä LinkedIn-sivustolla. 45 prosenttia kauriista on käyttänyt LinkedIn:iä ihastuksensa ”stalkkaamiseen”.

Vesimies (20.01.-19.02.)

70,59 prosenttia vesimieheksi tunnistautuneista vastaajista myönsi lähettäneensä alastonkuvia. Metron mukaan kannattaa kuitenkin muistaa olla varovainen alastonkuvia lähettäessä, että ne eivät päädy vääriin käsiin.

Kalat (20.02.-20.03)

Kalat on kännissä ensitrefeillä. Kyselytutkimuksen mukaan tämän horoskooppimerkin omaavat päihtyvät treffeillä todennäköisemmin ja 38,25 prosenttia kaloista kertoi kyselyssä juovansa neljä tai useamman alkoholiannoksen ensimmäisillä treffeillä.

Oinas (21.03.-20.04.)

Oinaat ovat taipuvaisia piilottelemaan parisuhdetilaansa sosiaalisessa mediassa. 79,49 prosenttia näistä käyttäjistä kertoi, että peittää parisuhdetilannettaan netissä.

Härkä (21.04.-20.05.)

Jos kalat ovat kännissä ensitrefeillä, päätyvät härät todennäköisimmin ensimmäisten treffien päätteeksi harrastamaan seksiä. Metron mukaan kyselytutkimus paljasti, että 65 prosenttia häristä ”syyllistyy” tähän.

Kaksoset (21.05.-21.06.)

Kaksosilla voi olla taipumus johtaa muita harhaan. Kyse on niin sanotusta breadcrumbing-tavasta. 61,9 prosenttia kaksosista kertoi kyselyssä, että he teeskentelevät pitävänsä ihmisistä, joita he eivät enää halua deittailla.

Rapu (22.06.-22.07.)

Ravut ovat oinaiden vastakohta, sillä 82,5 prosenttia heistä jakaa liian paljon rakkauselämästään sosiaalisessa mediassa.

Leijona (23.07.-22.08.)

On yleisesti tiedossa, että pettämistä ei katsota hyvällä. Kun deittailupaheista on kyse, sortuvat leijonat tähän todennäköisimmin. What’s Your Pricen kyselytutkimuksen mukaan 57,14 prosenttia tämän horoskooppimerkin edustajista myöntää, että heillä on salasuhteita.

Neitsyt (23.08-22.09.)

Tämän horoskooppimerkin omaavilla on taipumus palata takaisin yhteen ex-rakkaansa kanssa. 75,38 prosenttia neitsyistä paljasti, että rakkaus on roihahtanut uudelleen entisen kumppanin kanssa.

Vaaka (23.09-22.10.)

Vaa’at sortuvat ghostaamiseen. 55,56 prosenttia vaa’oista myönsi täysin jättävänsä huomiotta henkilön, jota eivät halua enää tapailla. Parempi tapa olisi kuitenkin kertoa suoraan, ettei deittailu enää kiinnosta.

Skorpioni (23.10.-22.11.)

Skorpioni on horoskooppimerkki, josta usein puhutaan kaikista seksuaalisimpana. Se tulee ilmi myös heidän deittailupaheessaan, sillä kyselytutkimuksen mukaan 70,73 prosenttia skorpioneista on myöntänyt lähettäneensä niin sanottuja booty call -viestejä myöhään illalla tai yöllä.

Jousimies (23.11.-22.12.)

61,54 prosenttia jousimiehistä myönsi orgasmin teeskentelyn. Metron mukaan tämä on ikävää monesta syystä: teet ikävän tempun itsellesi, seksikumppanillesi sekä hänen tuleville seksikumppaneilleen, sillä jos teeskentelet nauttivasi, jatkaa hän samoja tapojaan kunnes joku kehottaakin toimimaan toisin.

Kuulostiko sinun horoskooppimerkkisi deittailupahe osuvalta vai oliko jonkin toisen merkin pahe enemmän sinuun sopiva? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Metro