Astrologi on listannut jokaiselle horoskooppimerkille sopivat huulipunasävyt.

Punaista, nudea vai pastellisävyjä? Mattapintaa vaiko huulikiiltoa? Huulipunia on moneen lähtöön ja lähes jokaiselta naiselta löytyy useampi kuin yksi huulipuna meikkiarsenaalistaan – ja myös useampi suosikkipuna.

Koska huulipunia on niin monenlaisia, voi joskus olla vaikeus valita, mitä käyttäisi tai ostaisi. Nyt voit kuitenkin antaa päätöksen pois omista käsistäsi ja jättää sen horoskooppimerkkisi varaan.

Astrologi Sharita Star on kertonut Women’s Healthille, minkälaiset huulipunat sopivat kullekin horoskooppimerkille. Etsi omasi alta ja kerro sen jälkeen kommenteissa, mitä pidät horoskooppimerkkisi mukaan tehdystä valinnasta!

Kauris

Kauris on valmis ryhtymään toimeen ja Starin mukaan tummat vihreän, ruskean ja sinsen sävyt auttavat pitämään tämän vakavan ja kunnianhimoisen merkin jalat maassa.

”Glitter kannattaa pitää kaukana tästä merkistä”, Star kehotti ja suositteli kokeilemaan sen sijaan tummaa indigonsinistä pysyäkseen keskittyneenä pitkäaikaisten suunnitelmien tekoon.

Vesimies

Vesimiehet osaavat olla hieman eriskummallisia.

”Hopeanharmaat, merenvihreät ja sähköiset siniset värit antavat tämän merkin päästä läpi viimeisimpien tulevaisuuteen liittyvien neronleimaustensa kanssa”, Star sanoi.

Starin mukaan vesimies on aina valmis johonkin erilaiseen ja kokeilemaan asioita. Kokeile siis rajojasi kirkkaan sinisellä, glitteriä sisältävällä sävyllä.

Kalat

”Vaaleat sävyt (kuten valkoinen ja kaikki pastellit) ja vihreänsininen aqua miellyttävät tätä herkkää merkki”, Star kertoi.

”Tähän vesimerkkiin kuuluva voi iloisena kokeilla hieman glitteriä sopimaan meren hohtoon”, Star lisäsi ja varotti, että kalat ovat merkeistä ainoa, jonka ei kannattaisi käyttää mustaa huulipunaa.

Oinas

Starin mukaan rohkeat ja ilmaisevat punaiset, todelliset siniset ja valkoiset päästävät esiin kipinän, joka sytyttää tämän merkin. Kirkkaampi vaihtoehto on parempi. Voit esimerkiksi tehdä sivistyneen vaikutuksen klassisella punaisella päivällä ja laittaa päälle toisen kerroksen (tai kenties tummempaa kiiltoa) uskaliaampaa iltalookia varten.

Härkä

Kun on kyse härän kaltaisesta supliikkityypistä, korostavat ruusunpunaiset ja siniset pastellisävyt tätä tyyntä ja sensuellia merkkiä.

”Härkä on myös maanläheinen, joten se sopii hyin myös vihreisiin ja ruskeisiin”, Star kertoi.

Voit tuoda esiin maanläheiset juuresi valitsemalla ruusuisen huulipunan.

Kaksonen

Tämä merkin kohdalla avainasemassa on kokeilu.

”Kaksonen on erityisen ennakkoluuloton uusille asioille, ja jos uusi juttu ovat glitterit, sitä täytyy kokeilal”, Star sanoi.

Kaksoset ovat mieltyneitä harmaan, hopean ja vaaleamman vihreän sävyihin. Jos olet kaksonen, kokeile huulissasi ulottuvuutta tai sipausta kimmalletta todella loistaaksesi.

Rapu

”Ravun saaminen pois kuorestaan ei ole aina helppoa, mutta jos vaaditaan mielikuvitusta, rapu voi innostua kokeilemaan uusia trendejä”, Star kuvaili.

Ravut tuntevat vetoa laventelin, hopeanharmaan ja sinivihreiden sävyjen suuntaan; Starin mukaan kaikkeen, joka vaikuttaa lohduttavalta. Yksi trendisävy kokeiltavaksi on mauve (malvanvärinen) mattatyylillä.

Leijona

Leijonat ovat syntyneet tähdiksi ja Starin mukaan loistavat kirkkaasti valokeilassa, joten leijonaa ei tarvitse paljoa ylipuhua laittamaan hieman kimaltavaa kultaa huuliinsa.

”Mustat sävyt violeteilla vivahteilla ovat myös hyvin sopivia tällä ihailua etsivälle merkille”, Star kertoi.

Laita huuliisi syvää violettia ja näet, miten kaikki kiinnittävät siihen huomionsa.

Neitsyt

Tämän merkin omaavat pyrkivät virheettömyyteen.

”Syvät, luonnolliset vihreät, harmaat ja valkoiset sävyt saavat tämän puhtauden merkin tuntemaan olonsa säpsäkäksi”, Star sanoi.

Star suosittelee valitsemaan vaaleansinistä tai harmaata sävyä, joka muistuttaa taivasta.

Vaaka

”Maanläheiset sävyt, ruskean ja harmaan välissä oleva taupe ja pastellit (etenkin pinkki) pitävät tämän merkin harmoniassa”, Star kuvaili ja lisäsi vaakojen ottavan myös ohjat tuoreimpien trendien kanssa.

Voit tuoda esiin hellempää, rauhallista puoltasi valitsemalla vaalean pinkkivioletin sävyn.

Skorpioni

Skorpioneille Star suosittelee viininpunaista, punaisenruskeaa ja syviä luumunvärejä, sillä ne tuovat tämän regeneratiivisen merkin intensiteetin esiin.

”Skorpionit ovat myös merkeistä ainoita, joilla on täysi vapaus käyttää mustaa oikein ja täysin huolettomasti ja itsevarmasti”, Star sanoi.

Skorpionin kannattaakin siis leikitellä intensiivisyydellä ja valita mustaa huuliinsa.

Jousimies

”Syksyiset sävyt, kuten poltetut keltaiset, oranssit ja ruoste, auttavat kirkastamaan tätä optimistista ja totuutta etsivää merkkiä”, Star vinkkasi.

Kokeile huulissasi energistä oranssia huulipunaa.

Horoskooppimerkkien valtaan voi jättää muitakin päätöksiä. Olemme aiemmin kertoneet esimerkiksi minkälainen syksyn hiustyyli sinulle sopisi horoskooppimerkkisi mukaan – voit lukea lisää täällä.

Olemme myös esitelleet meikkitaiteilijan upeita meikkilookeja jokaiselle horoskooppimerkille sopien. Voit katsoa ne täällä.

Mitä pidät sinun horoskooppimerkkiisi sopivasta huulipunasta? Kommentoi alla!

Lähde: Women’s Health