Anna horoskooppimerkkisi kertoa, minkälaista hiustyyliä sinun kannattaisi kokeilla ennen kuin talvi tulee.

Hiustyyleihin on helppo löytää inspiraatiota esimerkiksi sosiaalisesta mediasta tai (verkko)lehtien sivuilta, mutta mitäpä jos tänä syksynä antaisitki horoskooppimerkkisi kertoa, minkälaista hiustyyliä sinun pitäisi kokeilla?

Astrologi Tracy Allen kertoi Glamourille syksyn hiustyylivinkit jokaiselle horoskooppimerkkille. Lue alta, miten sinun kannattaisi tyylitellä hiuksesi horoskooppimerkkisi perusteella – tai inspiroidu muiden horoskooppimerkkien vinkeistä.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kokeile simppeliä ja huoliteltua. Kunnianhimoiset kauriit antavat paljon painoarvoa uralleen. Tyylikäs ja simppeli tyyli sopii tällaiselle kypsälle, hienostuneelle merkille.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Tee hiuksiisi lettejä ja laita niihin hiuslävistyksiä. Vesimiehet tuntevat tarvetta olla erilaisia ja tämä tyyli on kaikkea muuta kuin perinteinen. Uranuksen hallitsemat vesimiehet elävät reunalla, joten ei ole yllättävää, että tällainen originaali tyyli vetoaa vesimiehiin.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Omaksu sisäinen kukkaistyttösi. Unelmoivista kaloista välittyy romanttista fiilistä, joten kukkaisa nutturakampaus on ihastuttava valinta kaloille. Kukat antavat tyylille suloisen säväyksen, jota herkät kalat arvostavat. Tämä tyyli myös mahdollistaa sen, että tuot esiin mielikuvituksellisen, taiteellisen puolesi.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Kokeile rentoa lobia eli pitkää polkkatukkaa. Menossa olevat oinaat ovat nopeita, mutkattomia ja helppohoitoisia, joten he kaipaavat siloteltua, mutta helppoa tyyliä, jota ei tarvitse paljoa miettiä kiireisenä päivänä.

Härkä (20. huhtikkuta – 20. toukokuuta)

Testaa todella pitkiä hiuksia. Härät pitävät kosketuksista, joten pitkissä hiuksissa on paljon tunnusteltavaa ja mittaa, jota pitkin vedellä sormiaan. Ja vaatii myös sinnikkyyttä (kröhöm, itsepäisyyttä) kasvattaa pitkät hiukset. Jos kuitenkin haluat nopeammin pitkät hiukset kokeiltavaksi, kokeile pidennyksiä.

Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Suosi dramaattisia juuria. Kaksosisille sopii vaihtelu ja kahden värin pitäminen hiuksissa yhtä aikaa mahdollistaa sen hyvin. Kokeile jotain uutta, nauti siitä hetki ja sitten seuraavaan! Tai valitse vain väri ja anna juurikasvun kasvaa esiin.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Tyylittele hiuksiisi boheemit laineet. Ravut haluavat tuntea olonsa mukavaksi omassa kehossaan, joten pehmeät, luonnolliset laineet ovat hyvä vaihtoehto. Ravut osaavat olla ujoja, joten feminiinen, hillitty tyyli mahdollistaa rennosti olemisen ilman, että vedät paljon huomiota itseesi.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Laita hiuksiisi metallisia (suuria) hiuskoristeita. Leijona on ylhäisyyden merkki ja tämä tyyli sopii kuningattarelle. Leijonanainen suosii volyymia – leijona haluaa harjansa tulevan huomatuksi – ja sinulla on itse varmuutta kokeilla sitä.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Tee letti yllättävään paikkaan. Neitsyillä on silmää yksityiskohdille ja esimerkiksi jakaukseksi tehty pieni, lähes huomaamaton letti on täydellinen valinta. Sen lisäksi, että teet jakauksen sen avulla, se myös auttaa pitämään hiukset pois kasvoiltasi.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Valitse hiuksiisi kirkas, vaalea sävy. Esimerkiksi silmiinpistävä platinablondi on hyvä valinta estetiikkaa suosivalla vaa’alle. Julkkisnaisista Brigitte Bardot, Gwen Stefani, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow ja Naomi Watts ovat näyttäneet upealta platinablondeina – ja he ovat kaikki vaakoja.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Kokeile kesyttämätöntä otsatukkaa. Skorpionit eivät halua herättää huomiota, vaan mieluummin liikkuvat hieman piilossa, joten pitkä, huolittelematon otsatukka auttaa pitämään mysteeriä yllä. Skorpionilla usein on myös kaikki tai ei mitään -asenne ja otsatukan leikkaaminen todella on sellainen päätös.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Pidä hiukset taakse kiinnitettyinä. Jousimiehet omaavat avoimen mielen ja ovat seikkailunhaluisia, joten tämä tyyli auttaa pitämään hiukset pois tietlä, kun olet tuoreimman seikkailusi parissa tai vain treenaamassa salilla.

Mitä pidät sinun horoskooppimerkkisi suosituksesta? Kokeilisitko? Kommentoi alla!

Lähde: Glamour