Neljän kuukauden ikäinen pentu puhkui iloa ja intoa kauppareissulla ostoskärryissä.

Kauppareissut voivat olla sangen jännittäviä – ainakin jos olet pieni koiranpentu. Netissä leviää julkaisuja suloisesta Zira-koirasta, joka pääsi tammikuun ensimmäisellä viikolla omistajansa mukaan ostoksille Target-kauppaan.

Neljän kuukauden ikäinen Zira, joka on welsh corgi pembroken ja australiankääpiöpaimenkoiran sekoitus, on hurmannut etenkin Twitterissä, kun sen ilahtuneesta reaktiosta julkaistiin kuvia.

”Tämä oli sen toinen kerta Targetissa, tosin ensimmäisellä kerralla se vain nukkui koko ajan”, Ziran omistava Jesse kertoi Bored Pandalle.

”Se muistutti meitä niin paljon Titanicin Rosesta, miten se nojasi ostoskärryn reunaan ja katseli Targetin maailmaa ensimmäisen kerran. Me näimme, miten paljon se rakasti sitä”, omistaja lisäsi.

Twitterissä kuvat Zirasta ovat keränneet jo yli 550 000 tykkäystä ja 145 000 uudelleentviittausta ja se on reaktiollaan sulattanut sydämiä. Sitä suloinen koirapentu tekee myös virtuaalimaailman ulkopuolella, kuten Target-vierailulla kävi.

”Kun käännyimme kulman takaa, ostoksilla ollut nainen näki Ziran ja innostui”, Jesse sanoi.

”Hän ei malttanut lopettaa sanomasta, miten suloinen Zira oli. Zira alkoi vain nuolla naista ja hän piti siitä. Hän jopa otti Ziran syliin ja antoi sen suukottaa kasvojaan”, omistaja paljasti.

Kotioloissa neljän kuukauden ikäinen pentu etsii jotain, mitä se voisi pureskella.

”Se tykkää uusien lelujen saamisesta, sellaisista mitkä vinkuvat, rypistyvät tai pomppivat. Ja se on meidän ensimmäinen koira, joten sitä hemmotellaan mahdollisimman paljon”, Jesse kertoi.

Ziralla on omat sivut Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa, missä sen touhuja voi ihastella lisää. Some-sivuilta on myös poimittu materiaalia videokoosteisiin tästä suloisesta koiranpennusta, mitä ovat julkaisseet muun muassa The Aardvark ja UNILAD – voit katsoa ne alta.

This Puppy Loves ShoppingThis puppy went shopping for the first time and absolutely loved it

Julkaissut UNILAD 4. tammikuuta 2018

How cute is she?!This adorable dog is so excited to be in target

Julkaissut The Aardvark 8. tammikuuta 2018

Lähde: Bored Panda