Miehillä on tapoja, joista naiset eivät välttämättä tiedä mitään.

Aiemmin on uutisoitu ällöttävistä tavoista, joita naiset tekevät salassa. Mutta sellaisia on miehilläkin, vaikka he eivät niitä aina myönnä tekevänsä. Jos kuitenkin haluat kurkata miesten salaiseen elämään, The List-sivusto on paljastanut, millaisia salaisia tapoja miehillä on, joista he eivät muille kerro.

Niitä on paljastettu kahdeksan kappaletta. Ennen kuin luet tästä alaspäin, kannattaa miettiä, että haluatko varmasti tietää mitä nämä yököttävät tavat ovat. Ei nimittäin ole mikään ihme, etteivät miehet myönnä niitä tekevänsä. Mutta osa näistä tavoista on sellaisia, joista mielellään kuulisikin.

1. Eivät pese koskaan kasvojaan

Tutkimuksen mukaan peräti 46 prosenttia miehistä ei pese koskaan kasvojaan. Onneksi miehet käyvät sentään suihkussa, jossa kasvot ainakin kastuvat ja tulevat jollakin lailla puhtaammaksi.

2. Koskevat omaa vehjettään todella usein

Se, kuinka usein miehet koskevat omaa haarojenväliään, on naisille yllätys. Miehet ovat kertoneet, että se kutiaa kuten muutkin kehon osat, joten sitä pitää raapia. Sinne pitää koskea myös, jos hikoilee tai jos pitää piilotella erektiota. Miehillä on erittäin paljon syitä sille, että jalkojen välissä olevaa vehjettä pitää koskea. Monet tekevät sitä todella todella usein.

3. Eivät huolehdi jaloistaan

Miehet eivät yleensä välitä siitä, miltä heidän jalkansa näyttävät. Niitä ei tarvitse silloin laittaa esimerkiksi rantakuntoon. Vaikka jalat ovat alttiita jalkasienille, monet miehet eivät silti käytä suojia jaloissa, kun käyvät esimerkiksi kuntosalin suihkussa.

4. Miehetkin itkevät

Kyllä miehetkin saavat itkeä, mutta he tekevät sen usein salassa. Tutkimuksen mukaan naiset kuitenkin itkevät kaksi kertaa useammin kuin miehet. Mutta sehän tarkoittaa sitä, että jos olet nainen ja olet itkenyt kaksi kertaa, on mies itkenyt kuitenkin ainakin sen yhden kerran. Miehillä on huomattavasti alhaisempi prolaktiinipitoisuus kuin naisilla. Tämä hormoni liittyy itkemiseen ja kyyneleiden tuottamiseen. Jos mies kertoo, ettei itke koskaan, hän tarkoittaa sillä todennäköisesti sitä, että ei tee sitä koskaan julkisesti.

5. He vakoilevat netin avulla ihastuksen kohdettaan

Miehetkin haluavat tietää ihastuksen kohteestaan monia asioita. Se onnistuu netin avulla ja sitä he todellakin käyttävät apuna, jos haluavat tietää, millainen ihastuksen kohde on. Mutta jos mies seuraa ihastuksen kohdettaan liian tarkoin esimerkiksi jokaista sijaintia, se ei ole hyväksyttävää.

6. Muotoilevat kulmakarvojaan

Naiset muotoilevat kulmakarvojaan, mutta niin tekevät miehetkin. Miehet vaan tekevät sen yleensä muilta salassa. Miehet eivät kuitenkaan tee sitä niin tarkoin kuin naiset, vaan yleensä riittää, kun hallitsemattomasti kasvavat kulmakarvat poistetaan tai lyhennetään.

7. Pissaavat istualtaan

Monet naiset voivat luulla, että miehet pissaavat vain seisaaltaan, mutta kyllä miehetkin tekevät sen usein myös istualtaan, kuten naiset. Jos mies on esimerkiksi väsynyt, on mukavampaa pissata istualtaan. Ja jos ei ole varma, että onko tarve myös isommalle hädälle, on parempi istua.

8. Vastaavat naisten ulkonäkökysymyksiin valheella

Monilla naisilla on tapana kysyä miehiltä esimerkiksi saako naisen päällä oleva mekko näyttämään naisen lihavalta. Jos mies on sitä mieltä, että saa, on vastauksen antaminen vaikeaa. Ehkä on parempi valehdella ja sanoa että mekko ei tee naisesta pullukan näköistä, jos haluaa naisen pysyvän hyvällä tuulella? Totuus voisi loukata naisen tunteita.

Lähde: The List