Seuraavat asiat voivat kuulostaa nololta, mutta miesten pitäisi olla näistä kiitollisia!

Nainen kuin nainen haluaa tietysti olla seksin aikana parhaimmillaan, eikä kukaan halua esimerkiksi näyttää, haista tai maistua pahalta.

Nainen näkeekin yleensä huomattavasti enemmän vaivaa ennen seksiä kuin mies, eivätkä useimmat miehet voi aavistakaan, kuinka paljon salaista vaivaa nainen on ennen seksiä nähnyt.

Mies, jos luet tätä, opit varmasti arvostamaan naisen vaivannäköä aivan uudella tavalla. Nämä salaiset ja nololtakin kuulostavat asiat moni nainen nimittäin tekee ennen seksiä.

  1. Peppukarvojen sheivaus

Moni nainen haluaa ennen kuumaa sessiota sheivata myös peppuvakonsa siistiksi ja karvattomaksi, sillä onhan se nyt ehdottomasti naisellisempaa. Mies ei kuitenkaan välttämättä tajua, että tällainenkin operaatio on tapahtunut, ja että naisen peppu ei välttämättä ole oikeasti noin sileä.

2. Ennen suuseksiä

Jos tilanne on menossa niin onnekkaaseen suuntaan, että todennäköisyytemme saada mieheltä suuseksiä on selkeästi kohonnut, juoksee nainen usein vessaan hetkeä aiemmin, sillä tarvittavat toimenpiteet on hoidettava ennen mahdollista oraalisessiota. Moni haluaa varmistaa olevansa varmasti raikkaan tuoksuinen, ja moni saattaa testata jopa oman makunsa ennen kuin päästää miehen tekemään samaa.

3. Ennen anaaliseksiä

Mies ei välttämättä ole tietoinen, että moni nainen on saattanut paastota kokonaisen vuorokauden ennen mahdollista anaaliseksiä ollakseen varma, ettei luvassa ole ikäviä yllätyksiä. Joku saattaa jopa olla niin motivoitunut, että suorittaa suolihuutelun ennen sessiota.

Miehet, jotka lukevat tämän artikkelin: ottakaa huomioon, kuinka paljon nainen puleeraa itseään teitä ja yhteistä kivaa varten, ja olkaa tästä kiitollisia! Älkää siis naurako muutamalle vahingossa unohtuneella peppukarvalle tai anaaliseksin aikana sattuneelle vahingolle!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan