Näiden marjojen syöminen auttaa sinua näyttämään nuoremmalta!

Tiesitkö, että anti-ageing -tuotteet eivät ole pelkästään erilaisia kalliita kasvovoiteita ja seerumeita, vaan myös sillä on väliä, mitä pistät suuhusi? On nimittäin selvinnyt, että eräät marjat ovat loistavia anti-aging -ominaisuuksiltaan!

Marjat ovat toki terveellisiä muutenkin, sillä niissä on paljon erilaisia positiivisia vaikutuksia kehoomme. Marjat voidaankin laskea todellisiksi super foodseiksi, sillä ne sisältävät runsaasti erilaisia antioksidantteja ja auttavat erilaisissa ongelmissa. Esimerkiksi mustikat auttavat parantamaan näkökykyä ja kirsikat auttavat sinua nukahtamaan.

Nyt on saatu selville, että marjat sisältävät myös anti-aging -ominaisuuksia! Parhaat marjat tähän tarkoitukseen ovat mustikat ja karhunvatukat, sillä ne ovat marjoista kaikkein tummimpia. Mitä tummempi marja, sitä paremmat nuorekkuutta edistävät ominaisuudet siinä on. Nämä marjat sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat taistelemaan ihoa vanhentavia vapaita radikaaleja vastaan.

Mustikat ja karhinvatukat auttavat myös ihosi soluja uusiutumaan, ja auttavat siten ehkäisemään ryppyjä kasvoillasi. Kannattaa siis lisätä näitä marjoja ruokavalioosi niin paljon kuin mahdollista, ja kehosi kiittää!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Zoe Schaeffer, Unsplash