Näitä ruokia ei kannata syödä ennen rannalle menoa

Haluatko bikinikroppasi olevan parhaimmillaan? Älä siis nauti näitä vatsaa turvottavia ruokia ja juomia juuri ennen rannalle lähtöä.

Monet haluavat olla rannalla parhaimmillaan ja näyttää hyvältä upeissa bikineissään. Apua siihen saa miettimällä, mitä syö ennen ulos suuntaamista.

Alle on listattu viisi syötävää ja juotavaa joita kannattaa välttää, jotta rannalle ei tarvitse lähteä potemaan turvotusta. Näitä ruokia ei siis kannata syödä ennen rannalle menoa, koska ne turvottavat:

Hiilihapotetut juomat

Vaikka olisit korvannut limsat hiilihappoisella vedellä, kannattaa niidenkin juomista kuitenkin Popsugarin mukaan vältellä ennen rannalle menoa. Näin vatsaasi ei turvota ja ilmaa ei kerry.

Suola

Todella suolaiset ruoat tai lisättyä suolaa sisältävät syötävät eivät aiheuta niinkään ilmavaivoja, mutta ne keräävät nestettä. Vaikka suolaiset naposteltavat voivat vaikuttaa hyvältä idealta, kannattaa kuitenkin valita jotain vähäsuolaista, jotta olosi on parhaimmillaan rannalla.

Ristikukkaiset vihannekset

Muun muassa parsakaali, kaali ja lehtikaali kuuluvat tähän kasviheimoon ja vaikka ne ovat hyviä pitkäaikaista laihduttamista ajatellen, ei niitä kannata popsia ennen rannalle menoa. Näissä vihanneksissa on raffinoosia, joka Popsugarin mukaan aiheuttaa turvotusta.

Purukumi

Purukumikin voi saada vatsasi turpoamaan. Syy tähän on se, että purkkaa jauhaessasi nielet paljon ilmaa.

Maitotuotteet

Jos sinulla on yhtään taipumusta laktoosi-intoleranssiin tai senkaltaisiin oireisiin, vältä maitotuotteita ennen rannalle menoa. Näin vältyt ilmavaivoilta, turvotukselta ja muilta vatsaoireilta.

Lähde: Popsugar


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.