Joskus onnellisuus vaatii paljon työtä ja vaivaa, mutta aika usein se on kuitenkin hyvin pienestä kiinni.

Suurin osa miehistä saattaa ajatella, että riittää, kun ostaa ylellisiä tavaroita ja kalliita lahjoja, niin nainen on tyytyväinen. Osa on, mutta monelle naiselle onnellisuus merkitsee hyvinvointia tunnetasolla, ilman yhtään materiaalista lisää. Kun nainen tuntee itsenä ja tietää mitä haluaa, on myös onnellisuus helpompi saavuttaa, näin on myös kumppaninkin mahdollisuus tyydyttää tarpeet paremmin, koska hänkin tietää, mistä on kyse. Itsetuntemus myös kasvattaa itseluottamusta, joka myös omalta osaltaan kasvattaa onnellisuutta.

Jokainen nainen haluaa myös tuntea olonsa turvalliseksi. Tämä ei tarkoita sitä, että miehen täytyy olla toimintasankari, vaan turvallisuudessa on myös kyse siitä, että ei tarvitse pelätä olla oma itsensä. Turvallisuudessa on kyse myös siitä, että kaikki tunteet ovat hyväksyttyjä ja on luottamus siihen, että kumppani on myös vaikeina aikoina rinnalla.

Mikä muu lisää onnellisuutta:

Kunnioitus. Kun saa nauttia toisen ihmisen kunnioituksesta, on paljon helpompi hymyillä.

Yllätykset. Se, että tietää kun joku on nähnyt vaivaa ja aikaa sen eteen, että on vain halunnut yllättää sinut, on mahdottoman mukava ja mieltä nostattava ajatus.

Avoimuus. Avoimuus synnyttää luottamusta ja antaa mahdollisuuden omien tunteiden ja ajatusten ilmaisulle. Eli asioille, jotka ovat omiaan onnellisuuden perustuksiksi.

Hyvät ihmissuhteet. Tietenkin on tärkeää, että rinnalla on hyviä ystäviä ja läheisiä.

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Jaa juttu ja keskustele ystävien kanssa!

Lue myös, miksi vaimon onnellisuus on tärkeämpää kuin aviomiehen.

Lähde: Women Daily Magazine