Videon kommenteissa muutkin ovat kertoneet nähneensä vastaavia reaktioita lehmiltä musiikkiin.

Eläimetkin voivat nauttia musiikista, kuten vuoden 2017 kesällä kuvattu herttainen video osoittaa. Videolla irlantilainen Grace Lehane soittaa laitumen vieressä concertinaa, mikä saa laitumella olevat lehmät kiiruhtamaan lähemmäs kuuntelemaan pikkutytön soittoa.

Evening Echo -lehden mukaan Grace soittaa Britches Full of Stitches -kappalettaa perheensä maatilan lehmille. Tytön isä Denis Lehane kertoi, että idea soittamisesta laitumen vieressä syntyi siitä, kun Grace näki yhden hänen musiikki-idolinsa tekevän jotain vastaavaa.

”Teimme tämän, koska Sharon Shannon teki jotain samaa ja meistä se näytti hyvältä. Menin vain polkua pitkin Gracen kanssa ja kuvasimme, lehmät tulivat lähemmäs heti, kun hän alkoi soittaa”, isä paljasti miljoonia katseluita keränneen videon taustoja irlantilaislehdelle.

Heinäkuussa 2017 kuvattu ja julkaistu video oli alkuun vain perheen sekä ystävien tiedossa ja Lehanet olivat pitkälti unohtaneet koko videon, kunnes se päätyi Gracen idolin tietoisuuten.

”Sharon Shannon tykkäsi videosta Facebookissa ja siitä alkoi lumipalloilmiö”, isä kertoi.

Evening Echon mukaan jopa Star Wars -elokuvista tuttu näyttelijä Mark Hamill on sittemmin jakanut videon. Tieto Gracen viraalivideosta levisi myös hänen kouluunsa.

”Jotkut opettajistani ovat nähneet sen ja kerroin osalle ystävistäni. Se on hieman outoa tietää, että niin monet ihmiset ovat nähneet videon, mutta se on myös todella mukavaa”, Grace kertoi Evening Echolle maaliskuussa sen jälkeen, kun video alkoi levitä netissä.

Gracen isän YouTube-kanavallakin julkaistu video on jaettu muille sivuistoille ja YouTube-kanaville, kuten ViralVideoUK:n kanavalle, mistä se on levinnyt entisestään. Esimerkiksi Facebookissa Cuteness overload -sivulla videota on katsottu yli 20 miljoonaa kertaa.

Voit katsoa videon Gracen musisoinnista lehmille artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähde: Evening Echo