Itsensä hemmottelu hieronnalla tekee hyvää hyvinvoinnillesi.

Rentoutuminen on toisinaan helpommin sanottu kuin tehty, mutta yksi hyvä ja toimiva tapa koettaa saada mieli ja keho rentoutumaan on hieronta. Hierojan pakeilla käymisessä on myös mainioita hyötyjä, jotka tekevät siitä todella kannattavaa hyvinvointiasi ajatellen.

Lespri Spa Servicesin perustaja ja johtaja Rachelle Richardson kertoi Huffington Postille viisi hyvää syytä, miksi kaikkien kannattaisi varata pian aika hierojalle. Richardsonin syyt löydät alta.

5 hyvää syytä varata aika hierojalle:

1. Stressi vähenee

Stressin vähentyminen voi auttaa alentamaan korkeaa verenpainetta. Alhaiset stressitasot voivat myös johtaa kykyyn pärjätä vaikeissa tilanteissa.

2. Immuunijärjestelmä tehostuu

Ruotsalaiset hierontatekniikat lisäävät verenkiertoa ja saavat ravinteikkaanv eren kulkemaan kohti sydäntä. Se voi lisätä veren proteiineja, jotka auttavat suojaamaan kehoa tulehduksilta.

3. Masennusoireet pysyvät loitolla

Hieronta auttaa lisäämään serotoniinia, joka on mielialan tasapainon ylläpidosta vastaava hormoni. Sen vaikutus stressitasojen alentamisessa voi edistää positiivista asennetta.

4. Pitkän työmatkan ja/tai tunteja kestäneen työpisteen ääressä istumisen vaikutukset vähentyvät

Ajaminen tai pitkään istuminen työpisteen ääressä voivat heikentää selässä olevia lihaksia. Hieronta voi lievittää siitä johtuvaa kipua.

5. Työsuoritus parantuu

Hieronnat voi lisätä henkistä valppautta. Ne myös alentavat stressiin liittyvien sairauksien kehittymisen mahdollisuutta ja vähentävät toistuvia poissaoloja.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia