Ensitreffien paikalla ja viikonpäivällä on väliä ja asiantuntijan mukaan etenkin kahvila on huono idea.

Kahvila on yksi helpoimmista paikoista, jonne suunnata ensimmäisille treffeille kiinnostavan tyypin kanssa, mutta deittailun asiantuntija Louanne Ward torppaa ajatuksen tutustumisesta kahvikupposten äärellä.

”Paikka on todella tärkeä. Ei pubeja tai kahviloita. Jos pääset toisille treffeille kahvilla käymisen jälkeen, olet yksi miljoonasta. Sitä ei yleensä tapahdu”, Ward kertoi.

”Minulla on tiukka ei kahvitreffejä -linja ellei ennen kahville menoa ole tehnyt jotain muuta, kuten käynyt kävelyllä. Tarvitaan aikaa yhteyden luomiseen toiseen ihmiseen”, asiantuntija neuvoi.

Wardin mukaan täydellinen paikka ensitreffeille kahvilan tai pubin sijaan on cocktail-baari.

”Cocktail-treffit ovat täydelliset, koska yhdessä voi valita, mistä pitää ja cocktailia valitessa on paljon vuorovaikutusta. Siellä tulee myös tilattua naposteltavaa jaettavaksi ja se on todella tärkeää”, Ward sanoi.

Paikan lisäksi myös treffien viikonpäivällä on asiantuntijan mukaan paljon merkitystä. Perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-iltoja olisi Wardin mukaan suotavaa vältää, koska silloin on paljon melua ja paineita tehdä jotain treffien jälkeen – otollisin aika treffeille onkin maanantaista torstaihin sekä lounasaikaan lauantaisin ja sunnuntaisin.

Minne sinä suuntaat mieluiten ensitreffeille? Oletko samaa mieltä asiantuntijan kanssa? Ota kantaa kommenteissa!

Lähde: Independent