Tämä äiti näyttää, ettei tarvitse kuntosalia pysyäkseen timminä!

Alaskalainen Lauren Rodgers rakastaa urheilua ja lapsiaan. Mikä olisikaan parempaa kuin yhdistää nämä molemmat? Terveellinen, tasapainoinen elämä on tälle äidille kulmakiviä. Niinpä hän päätti urheilla lastensa kanssa – niitä apunaan käyttäen ja samalla lastensa kanssa leikkien.

Instagram-tilillään nimeltä bottlesandbarbells tämä nainen näyttää mallia yli 79 000 seuraajalle sen suhteen, miten urheilu perheen kanssa onnistuu. Hän onnistuu todellakin tuomaan crossfit-treenit osaksi perheen arkea, jota vietetään lentotukikohdassa asuen. Instagram-tilin tarkoituksena on kannustaa myös muita perheitä urheilemaan lastensa kanssa aktiivisesti.

Nainen kertoo aiemmin kärsineensä syömishäiriöistä, mutta lasten myötä on löytänyt tasapainon elämäänsä; lapset inspiroivat häntä nyt elämään terveellisemmin. Eikä inspirointi suinkaan ole yksipuolista; treenauksesta ovat innostuneet myös pienet lapsoset, Londyn ja Emersyn. Äiti kuitenkin painottaa, ettei koskaan pakota lapsiaan treenaamaan, vaan he haluavat liikkua äidin mukana liikkumisen ilosta.

Katso alta, miltä treenit näyttävät lasten seurassa (klikkaa kuvaa käynnistääksesi videot):

Lähde: Huffington Post